Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
K20 - K17 - K15

Βέροια Κ17 – Πανθρακικός Κ17 2-1

Την πρώτη της νίκη και μάλιστα απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, που προερχόταν από τρεις συνεχόμενες νίκες (Κέρκυρα, Άρη, ΠΑΣ Γιάννινα) πέτυχε η Βέροια Κ17. Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη, έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο προηγήθηκε 2-0 και ουσιαστικά έκρινε τον αγώνα.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Σταυρού υπό καταρρακτώδη βροχή, αυτό όμως δεν εμπόδισε 50-60 περίπου φίλους και συγγενείς των παιδιών να βρεθούν κοντά στην ομάδα και να πάρουν θέση κάτω από το σκέπαστρο που τοποθετήθηκε έξω από το γήπεδο γι’ αυτό το λόγο.

Η “Βασίλισσα” ξεκίνησε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει την κατοχή από το πρώτο λεπτό, κλείνοντας πολύ καλά τα ατού των φιλοξενούμενων. Μάλιστα κατόρθωσε στην πρώτη φάση του αγώνα να προηγηθεί με τον Ράδη στο 5ο λεπτό, δίνοντας το έναυσμα για τα πρώτα πανηγύρια των φιλάθλων.

Η επιθετικότητα των γηπεδούχων συνεχίστηκε, ενώ η πίεση στα χαφ εγκλώβισε τους αντίπαλους επιθετικούς και η ομάδα της Κομοτηνής δεν δημιούργησε καμία ουσιαστική φάση στα καρέ του Χατζηβασιλακάκη. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο η Βέροια θα κατορθώσει να πετύχει και δεύτερο γκολ (Πέτκος 44) και να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενοι με δύο γκολ διαφορά.

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε και η πλάστιγγα έγειρε προς την πλευρά του Πανθρακικού. Η ομάδα της Κομοτηνής θα εκμεταλλευτεί την αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και θα προηγηθεί με τον Τσουκαλά στο 51′ ενώ θα χάσει και μία απίστευτη ευκαρία δύο λεπτά αργότερα να ισοφαρίσει!

Στη συνέχεια η Βέροια ισορρόπησε το παιχνίδι, οι αλλαγές που πραγματοποίησε ο Δημήτρης Χριστοφορίδης βοήθησαν τακτικά και έτσι η ομάδα κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη και να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Συνθέσεις

Βέροια : Χατζηβασιλάκης, Στριμπίνος, Κουλπαλίδης (86′ Νικολόπουλος), Ράδης, Σφύρτσης, Μάντζιος (88′ Μπόσκος), Πέικος, Κιόρτσης, Μελικιώτης (71′ Τέας), Πινακούδης (55′ Καψάλης), Παπαδόπολος (79′ Μαγγίζης).

Πανθρακικός : Κεχαγιάς, Ιμπραήμ (56′ Αχμέτ), Δημητριάδης, Δημητρίου, Μουζασβίλι, Μουζακίδης, Θωμάς (71′ Μαδεμίδης), Μανδηλάς, Τσουκαλάς, Κοροσιάδης (83′ Ζάχος), Ίτσας (79′ Ηλιάδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected