Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Βέροια Κ20 – SCODA Ξάνθη Κ20 3-3

Επιθετικό κρεσέντο και εξαιρετικό θέαμα παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο Ενωσιακό γήπεδο Παλατιτσίων, κάτω από καταρρακτώδη βροχή που έπεφτε από νωρίς. Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου ήρθε ισόπαλη 3-3 με την αντίστοχη της Ξάνθης και απέδειξαν ότι είναι δύο ισάξιοι αντίπαλοι.

Βέβαια στον χθεσινό αγώνα η “Βασίλισσα” θα μπορούσε να φύγει νικήτρια από το γήπεδο, όμως ήταν άτυχη στην τελική προσπάθεια. Οι αντίπαλοι, οι οποίοι είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Παπαδημητρίου, κατόρθωσαν να μπουν μπροστά στο σκορ μόλις στο 15′, αιφνιδιάζοντας τη Βέροια που μέχρι εκείνη την ώρα πίεζε και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Η πίεση συνεχίστηκε και μετά το γκολ και μετουσιώθηκε σε γκολ δέκα λεπτά αργότερα με τον Μάνο. Ο νεαρός φορ κέρδισε κατά κράτος τους αντίπαλους αμυντικούς και έδωσε το έναυσμα για καλύτερη συνέχεια. Ο δαιμόνιος Παπαδημητρίου όμως (γιος του Γιάννη που εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή στην ομάδα της Super League) θα ξαναβάλει τη Ξάνθη μπροστά στο σκορ (27′), βάζοντας δύσκολα στη “Βασίλισσα”.

Στο 40′ η Βέροια θα ξαναφέρει το παιχνίδι στα ίσα με τον Παρσόπουλο αυτή τη φορά, ο οποίος θα πετύχει το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Η…συνήθεια της ομάδας όμως να δέχεται γκολ αμέσως, θα τηρηθεί και πάλι και συγκεκριμένα στο 50′ όταν ο Χελιδώνης αυτή τη φορά θα κάνει το 2-3, απογοητεύοντας τους φίλους της ομάδας που βρισκόταν στις κερκίδες.

Ο Αλιατίδης στο 65′ θα ισοφαρίσει εκ νέου για τη Βέροια, δίνοντας ξεχωριστό ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Τελικά η κατάσταση παρέμεινε ως είχε μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να χάνουν από μία πολύ καλή ευκαρία μέχρι το τέλος, για να περάσουν μπροστά στο σκορ.

Συνθέσεις

Βέροια : Βασιλειάδης, Σκαθαρούδης, Ουμγιαλίδης (24′ Αλιατίδης), Κιοσκερίδης, Σίμος Ε., Μουρατίδης, Ντόγος, Στασινόπουλος (73′ Πατσιαβούρας), Μάνος, Παρσόπουλος, Σιμηχανίδης (46′ Κουκουράκης)

SCODA Ξάνθη : Αναστασιάδης, Κολλαράς, Καρυπιάδης (46′ Ελληνίδης), Χελιδώνης, Λασπατζής, Κριεζής, Ορφανίδης Π. (75′ Γούλας), Ορφανίδης Λ., Γκαρολάρι, Παπαδημητρίου, Μπαρέττας (55′ Πασχαλάκης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected