Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟ Κάστωρ – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 3-3 (+στιγμιότυπα)

Κάτω από καταρρακτώδη βροχή διεξήχθη η αναμέτρηση του Κάστορα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, που δεν επηρεάστηκαν από τον καιρό και ήρθαν ισόπαλοι 3-3.

Μάλιστα, και τα έξι γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, που είχε καταιγιστικό ρυθμό. Στο 8’ ο Αχιλλέας αιφνιδίασε τους γηπεδούχους, με τον Κλιάνη να κάνει το 0-1. Στο 30’ ο Τζιώτζης με ψηλοκρεμαστή λόμπα ισοφάρισε σε 1-1 για τον Κάστορα. Στο 34’ όμως οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Νάκα και ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση, κάνοντας το 1-2. Στο 38’ από κόρνερ του Τσούκλη ο Καπασακαλίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Όμως στο επόμενο λεπτό ο Κλιάνης έδωσε εν νέου το προβάδισμα στον Αχιλλέα, για το 2-3. Όμως ο Μαλεγκάνος με κεφαλιά στο 43’ ισοφάρισε σε 3-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν δυνατό να διατηρηθεί ο ίδιος ρυθμός, παρόλα αυτά ο Αχιλλέας έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο ενώ στο 61’ ο Δινάδης του Κάστορα αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα. Το παιχνίδι έγινε πιο κλειστό, ενώ οι γηπεδούχοι στο 87’ είχαν δοκάρι με τον Αντωνιάδη.

Ο Ηλίας Κωτσιαρίδης αντικαταστάθηκε στο 61΄ λόγω τραυματισμού ο οποίος τραυματισμός δεν είναι σοβαρός αφού ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα έπαθε διάστρεμμα.

Συνθέσεις

ΑΟ Κάστωρ : Κοσμίδης, Καρανάσιος (74’ Σαββίδης), Τάσιος, Δινάδης, Μήνος, Τσούκλης, Αντωνιάδης, Γκούρλιας, Μαλεγκάνος, Τζιώτζης, Σήμου.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Παπανικολάου, Μπαγκέας, Καπασακαλίδης, Μπέης (46’ Θαμνόπουλος), Μπαγλαρίδης, Παυλίδης, Νάκας, Ευαγγελόπουλος, Κλιάνης (87’ Αγγελάκης), Μπεκιάρης, Κοτσιαρίδης (61’ Τσιάμας).

sentra Καστοριάς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected