Κατηγορίες
Αθλήματα - Εθνικές Ομάδες

Εθνική Χάντμπολ – Με Τζιμούρτο, Σανίκη κόντρα στη Μ.Βρετανία

Εθνική Χάντμπολ: Με όλα τα… όπλα | onsports.gr

Με τις προσθήκες των Δημήτρη Τζιμούρτου και Βύρωνα Παπαδόπουλου η Εθνική ομάδα Χάντμπολ είναι πάνοπλη για την αναμέτρηση με τη Μεγάλη Βρετανία.

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της μπαίνει από σήμερα η Εθνική Ανδρών ενόψει της αναμέτρησης με την Μεγάλη Βρετανία για την 1η προκριματική φάση του EURO 2016, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, ώρα 17:30 (ΟΤΕ TV) στο κλειστό γυμναστήριο Λουτρακίου.

Οι «λεγεωνάριοι» Γιώργος Χαλκίδης, Αλέξανδρος Βασιλάκης, Σάββας Καρυπίδης, Γρηγόρης Σανίκης και Χάρης Μάλλιος ενσωματώθηκαν στην αποστολή της ομάδας στο Λουτράκι και προπονήθηκαν, ενώ το απόγευμα η Εθνική θα είναι πάνοπλη με την προσθήκη των Δημήτρη Τζιμούρτου και Βύρωνα Παπαδόπουλου.

Αύριο η συνέντευξη Τύπου

Στις 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του αγώνα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων. Παρόντες θα είναι ο Δήμαρχος της πόλης Κώστας Λογοθέτης, ο Ειδικός Γραμματέας της ΟΧΕ Δημήτρης Σταυρακάκης, καθώς και οι προπονητές και αθλητές των δύο ομάδων.

«Χρειάζεται πειθαρχία»

Ο διεθνής δεξιός ίντερ Αλέξης Αλβανός αναφερόμενος στους αγώνες κόντρα στην Μεγάλη Βρετανία και την Ιταλία επεσήμανε: «Πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα αυτό το ματς με τους Άγγλους. Παράλληλα θα αποτελέσει και μία πρόβα τζενεράλε ενόψει Ιταλίας. Έχουμε ποιότητα, έχουμε παίκτες, αλλά χρειάζεται να έχουμε πειθαρχία στο παιχνίδι μας».

Η ανάπτυξη κοντά στην Εθνική ομαδα

Το τεχνικό επιτελείο της ανάπτυξης αποτελούμενο από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Παίδων Παναγιώτη Ιατρούδη και τον ΠΟΠ Κώστα Κότσιρα, μαζί με την σχολική σύμβουλο Κορινθίας και Αργολίδος κα Κατερίνα Αδάμ, βρέθηκαν σήμερα 29-10-2012 στα Δημοτικά σχολεία 1ο & 2ο και στο Γυμνάσιο της πόλης του Λουτρακίου για βιωματική πρακτική ημερίδα με θέμα: «Μαθαίνω χάντμπολ μέσα από παιχνίδια». Παράλληλα ενημέρωσαν τα παιδιά για τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Μεγάλη Βρετανία και μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια και προσκλήσεις, ενώ ανάρτησαν αφίσες στους πίνακες ανακοινώσεων.

*hanball.org.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected