Κατηγορίες
Football League - Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Δύο ματς σήμερα

Κύπελλο Ελλάδας: Δύο «εισιτήρια» αναζητούν κατόχους | onsports.gr

Επιστροφή στη δράση για το Κύπελλο Ελλάδας, καθώς την σήμερα θα διεξαχθούν δύο αγώνες της δεύτερης φάσης. Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Οδυσσέα Κορδελιού και η Αναγέννηση Γιαννιτσών την Νίκη Βόλου.

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Νίκη Βόλου (14:00)

Η αναμέτρηση στα Γιαννιτσά θα «ανοίξει» το πρόγραμμα της πρώτης μέρας της δεύτερης φάσης του θεσμού. Οι δύο ομάδες εμφανίζονται έτοιμες για την σημερινή «μάχη» και ο νικητής θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια τον Πανθρακικό.

Στη διάθεση του Νίκου Παναγιωτίδη τέθηκε ο Γιάννης Σερέτης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα στην γάμπα, εν αντιθέσει με τους Γιόγιο, Αρβανιτόπουλο και τον ανέτοιμο Χαρμάνα.

Κανονικά στην αποστολή ο Βαγγέλης Τσιάμης, ενώ εδώ και καιρό δεν υπολογίζονται από τον προπονητή τους οι Χρήστος Ζωγράφος και Τόλης Μυλωνάς.

Η αποστολή: Λαμπάκης, Σκέμπης, Μπουτζίκος, Σπαθάρας, Καρπαθάκης, Σερέτης, Ιορδανίδης, Καρακάσογλου, Φελίπε, Φάμπιο, Στεφανίδης, Καραογλανίδης, Κυριακίδης, Τσιάμης, Χατζόγλου, Πολίτης, Μπαξεβάνος, Σιδηρόπουλος, Στεργίδης, Ντατίδης.

Με προβλήματα θα παρουσιαστεί στα Γιαννιτσά η Νίκη Βόλου, καθώς ο Περικλής Αμανατίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Ουέλινγκτον και τον τιμωρημένο Κυριάκο. Αντίθετα επιστρέφουν οι Βέρτζος, Μήτσης και Τάντιτς.

Η αποστολή: Βούρας, Καρακούτσης, Βέρτζος, Μήτσης, Ψιάνος, Καρατζάς, Σαμαράς, Ιβάν Τάσιτς, Τάντιτς, Ριζογιάννης, Αργύρης, Σκούφαλης, Φλίγκος, Πουρτουλίδης, Γιάκομπ, Χάμος, Ρόππας, Μκρτσιάν, Λαζαρίδης.

Πανσερραϊκός – Οδυσσέας Κορδελιού (16:00)

Το δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι της ημέρας διεξάγεται στις Σέρρες, όπου ο Πανσερραϊκός θα αντιμετωπίσει τον Οδυσσέα Κορδελιού, ο οποίος προέρχεται από την πρόκριση κόντρα στη Δόξα Δράμας. Ο νικητής του ζευγαριού θα παίξει κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πολλούς λόγους για να… πονοκεφαλιάζει έχει ο Μιχάλης Γρηγορίου στα «Λιοντάρια. Ο λόγος γίνεται για τους Τσαούση, Μίλιεβιτς, Παντελιάδη, Κασσέρη, Κ. Τριανταφύλλου και Σερέκα που είναι τραυματίες.

Η αποστολή: Λουσινί, Κουτζαβασίλης, Κιάσσος, Τοντόροφ, Καψάλης, Καρακώστας, Μπριλάκης, Καρασαλίδης, Ράνιτς, Ανάκογλου, Γιαννόπουλος, Παρασκευαϊδης, Τσιμίκας, Σιάκκας, Τσούτσης, Κόντος, Μπονέρης, Γκουγκουλιάς, Μπανγκουρά.

Με στόχο να σημειώσει το δεύτερο συνεχόμενο… μπαμ στον θεσμό του Κυπέλλου ταξιδεύει στις Σέρρες ο Οδυσσέας Κορδελιού με τον Αλέξη Αλεξίου να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Η αποστολή: Κραβαρίτης, Θυμιόπουλος, Αντωνιάδης, Αγγελίδης, Λαμπάκης, Σάρρος, Λαζαρίδης, Αχαλινόπουλος, Κυριακίδης, Μπολόσης, Ζαγναφέρης, Καλογεράκης, Σάλιβαν, Παπαδόπουλος, Σαββαϊδης, Ευθυμιάδης, Αλμπάνης, Νικολαϊδης, Πεχλιβάνης και Ιβανίδης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected