Football League - Κύπελλο Ελλάδος

Αναγέννηση Γιαννιτσών VS Νίκη Βόλου – Βασικός ο Τσιάμης

Η Νίκη την ουσία, τα Γιαννιτσά τις διαμαρτυρίες | onsports.grΜε ένα αριστοτεχνικό σε εκτέλεση γκολ του Τάντιτς στο 68ο λεπτό, η Νίκη Βόλου πέρασε νικηφόρα από τα Γιαννιτσά όπου κέρδισε με 1-0 την τοπική Αναγέννηση, η οποία διαμαρτύρεται δικαιολογημένα για ένα γκολ που δεν μέτρησε στο 95ο λεπτό.

Η ομάδα της Μαγνησίας, πιο ουσιαστική από την αντίπαλό της, προηγήθηκε στο 68ο λεπτό με ένα  αριστοτεχνικό σε εκτέλεση γκολ του Τάντιτς (κατέβασε τη μπάλα μετά από πάσα του Ψιάνου και «κρέμασε» τον Λαμπάκη) και προκρίθηκε στην τρίτη φάση του θεσμού.

Εκεί θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τον Πανθρακικό με το πρώτο ματς να γίνεται στην Κομοτηνή και τη ρεβάνς στο Βόλο.

Η Αναγέννηση, παρόλο που ήταν κυρίαρχη στο πρώτο μέρος και ακόμα και το γκολ που δέχτηκε ήταν κόντρα στη ροή του αγώνα, διαμαρτύρεται δικαιολογημένα για τη φάση του  95ου λεπτού όταν σε σουτ του Σερέτη ο Καρατζάς απέκρουσε τη μπάλα μέσα από τη γραμμή.

Όμως, ο διαιτητής Καραλιόλιος είπε «παίζετε» μετά από υπόδειξη του βοηθού Κουτζιακουτζίδη. Μια απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς γηπεδούχων που «πολιόρκησαν» το βοηθό, χωρίς όμως ο διαιτητής να αλλάξει την απόφασή του.

Βασικός για την Αναγέννηση ο Βαγγέλης Τσιάμης, ο οποίος αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της άμυνας. Ήταν σταθερός, δεν είχε ιδαίτερα προβλήματα στα ανασταλτικά καθήκοντα, όμως η ομάδα του αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού. Βασικοί για τη Νίκη οι πρώην παίκτες της Βέροιας Άγγελος Βέρτζος, Δημήτρης Σαμαράς και Μπόζινταρ Τάντιτς.

Συνθέσεις

Αναγέννηση Γιαννιτσών : Λαμπάκης, Σκέμπης, Τσιάμης, Σπαθάρας, Χατζόγλου, Σερέτης, Ιορδανίδης, Φελίπε (73′ Καρακάσογλου), Στεργίδης, Στεφανίδης, Φάμπιο.

Νίκη Βόλου : Βούρας, Ψιάνος, Μήτσης, Βέρτζος, Σαμαράς, Ριζογιάννης, Τάσιτς (13′ λ.τ Χάμος), Πουρτουλίδης (86′ Καρατζάς), Σκούφαλης, Γιάκομπ (63′ Φλίγκος), Τάντιτς.

Δήλωση…παραδοχής από τον επόπτη μετά το ματς!

Αναγέννηση Γιαννιτσών: «Συγγνώμη έκανα λάθος» | onsports.grΣτην παραδοχή πως έσφαλε στην φάση του γκολ της Αναγέννησης Γιαννιτσών που δεν μέτρησε στο τέλος του αγώνα Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου, φέρεται πως προχώρησε ο βοηθός Κουτζιακουτζίδης.

Όπως αναφέρει το «matiespellas» ο βοηθός από την Κοζάνη, σε συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο της Αναγέννησης, Καραογλανίδη, υποστήριξε πως έκανε λάθος, αν και η ευθύνη… ανήκει στον διαιτητή.

«Τι να κάνουμε τώρα; Άνθρωπος είμαι κι έκανα λάθος. Ας το έδινε ο διαιτητής που ήταν κοντά», φέρεται να είναι τα λόγια του Κουτζιακούτζίδη, ωστόσο, εκεί ήρθε και η… απάντηση του ρέφερι του αγώνα, Καραλιόλιου, ο οποίος ανέφερε πως ήταν αρμοδιότητα του επόπτη και όχι του ίδιου.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected