Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Ειδησεογραφία

Ρεπό έχει και δεν αγωνίζεται αυτή την Κυριακή ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί καλό για τους Κατερινιώτες αφού ο Δημήτρης Παπούλας θα έχει την ευκαιρία να δει τους Λαζαρίδη και Τσιαμπέρα να επιστρέφουν και να τίθενται στη διάθεση του πριν το επόμενο παιχνίδι της ομάδας.

Οι δυο ποδοσφαιριστές ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών με τον πολύπειρο Χρήστο Λαζαρίδη να έχει χτύπημα στο γόνατο το οποίο δε του επέτρεψε να παίξει και στην Καστοριά με τον Κάστορα, ενώ ο Κώστας Τσιαμπέρας υπέστη διάστρεμμα πριν από καιρό και δεν έπαιξε ακόμη σε κανένα από τα δυο παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό του Αχιλλέα είναι ότι ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του ο νεαρός Ηλίας Κωτσιαρίδης που αντικαταστάθηκε στην Καστοριά λόγω διαστρέμματος. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής έδειξε ότι δε καταλαβαίνει από τέτοιου είδους προβλήματα, «έσφιξε» τα δόντια του και επέστρεψε κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Τα όποια μικροπροβλήματα υπάρχουν θα ξεπεραστούν, μιας και υπάρχει χρόνος λόγω του ρεπό που έχει η ομάδα της Νεοκαισάρειας και χάρη στη συνδρομή της φυσιοθεραπεύτριας του συλλόγου, Φιλίτσας Τσεντίδου-Γαβρίδου. 

*pieriasport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected