Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γενικά

Ζάκυνθος – Όλα “τούμπα” αργά το βράδυ!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Ioniansports.gr ορίστηκε κανονικά το παιχνίδι Τηλυκράτης – Ζάκυνθος για την ερχόμενη Κυριακή στο δημοτικό στάδιο της Λευκάδας και θα ξεκινήσει στις 3 μμ!

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι έγγραφο από την Ένωση Β΄- Γ΄ εθνικής έφτασε με φαξ στα γραφεία του δημοτικού σταδίου της Λευκάδας και ορίζει κανονικά το ματς για τις 3 μμ.

(Η Ένωση το “ανέβασε” στην επίσημη ιστοσελίδα της το βράδυ της Τετάρτης – ΕΔΩ)

Για το θέμα ενημερώθηκε και η πλευρά της Ζακύνθου λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η γενική συνέλευση στην αίθουσα μουσικού γυμνασίου. Σύμφωνα με το δικό μας ρεπορτάζ η Ζάκυνθος πήρε παράταση 48 ωρών (έτσι ορίστηκε και το παιχνίδι) για να διευθετήσει το θέμα των προσφυγών Τσουμάγκα και Στεφανή, κάτι που σημαίνει πως μέχρι το Σάββατο πρέπει όλα να έχουν τακτοποιηθεί.

Βέβαια το άσχημο είναι πως ακόμη και αυτές οι δύο οφειλές να τακτοποιηθούν, υπάρχουν αρκετά χρέη τα οποία καλείται να πληρώσει η ομάδα, ενώ τα τρέχοντα έξοδα (από το φαγητό και τον ύπνο, μέχρι τις αποστολές, τους μισθούς και ένα σωρό άλλες υποχρεώσεις) ανοίγουν… συνεχώς την ψαλίδα του ισολογισμού, αφού έσοδα δεν υπάρχουν.

*ioniansports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected