Football League - Κύπελλο Ελλάδος

Καβάλα VS Παναιγιάλειος – Βασικοί Γελαδάρης, Μαραγκός

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα, η Καβάλα επικράτησε 2-0 του Παναιγιαλείου και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Από πολύ νωρίς η Καβάλα μπήκε στη θέση του… οδηγού, αφού μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα ο Ενσαλίβα σημάδεψε σωστά από τα 11 βήματα και νίκησε τον Μπαλτιμά.

Στο 61′ ο Σκαρτσίλας έχασε μοναδική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα, όταν «σημάδεψε» το δοκάρι του Αποστολίδη και οι Καβαλιώτες τελείωσαν την υπόθεση πρόκριση στο 80′, με τον Πλιάγκα να διαμορφώνει το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Η ομάδα των Δημήτρη Γελαδάρη και Στέλιου Μαραγκού, οι οποίοι αγωνίστηκαν βασικοί, πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε διπλούς αγώνες. Βασικοί για τους “Αργοναύτες” και οι πρώην παίκτες της Βέροιας Τάσος Παγώνης και Σερζ Ντιέ.

Καβάλα :  Αποστολίδης, Γελαδάρης, Παγώνης, Ντιέ, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Ενσαλίβα, Μοκάκε, Χλωρός (66′ Ντόσης), Πλιάγκας (83′ Αναστασόπουλος), Μπρατσιάνι (59′ Μιγιάτοβιτς).

Παναιγιάλειος : Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης (74′ Μπουλούμπασης), Παπαχρήστος, Μαυρόπουλος, Μπούνας, Διαμαντόπουλος (46′ Αργυρόπουλος), Σούλης, Γκοτσουλιάς, Λαζανάς, Π. Παπαδόπουλος (46′ Ακπαρίδης), Σκαρτσίλας.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected