Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μιχάλης Αλεξιάδης : “Τι ποδόσφαιρο θέλουν επιτέλους…;”

Επικοινωνήσαμε χθες με τον προπονητή του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας Μιχάλη Αλεξιάδη και μας έκανε την παρακάτω δήλωση :

“Έχω στεναχωρεθεί αλλά και θυμώσει με την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα μου φέτος από τους διαιτητές. Εμείς ως φιλοσοφία στον Αστέρα προσπαθούμε να περάσουμε στα παιδιά το ευ αγωνίζεσθαι και τη ποδοσφαιρική νοοτροπία που έχουμε μάθει τόσα χρόνια στο άθλημα και σε υψηλότερο επίπεδο”, τονίζει σε έντονο ύφος ο προπονητής των “πρασίνων”.

Και συνεχίζει : “Αν πραγματικά αξίζουμε να υποβιβαστούμε, εμείς θα το πούμε πρώτοι και θα το παραδεχτούμε, αλλά τη φετινή χρονιά η διαιτησία είναι εχθρική απέναντι μας και πραγματικά δεν ξέρουμε για ποιο λόγο. Ας μας πουν οι κύριοι διαιτητές τι ποδόσφαιρο θέλουν, για να πράξουμε και εμείς αναλόγως. Στα περισσότερα παιχνίδια μας οι διαιτητές έχουν αφήσει ανεξήγητα το σκληρό παιχνίδι, με αποτέλεσμα κάποιους τραυματισμούς παικτών μας, τους οποίους θα στερηθούμε για κάποιο διάστημα και δεν υπάρχει η πολυτέλεια γι’ αυτό.

Ειλικρινά έχω απογοητευτεί, έχω σκεφτεί πολλές φορές να τα παρατήσω και να μην ασχοληθώ ξανά με αυτά που βλέπω φέτος”, καταλήγει ο έμπειρος τεχνικός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected