Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Ένατη στροφή για το πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής και για ακόμη μία αγωνιστική, το…θερμόμετρο ανεβαίνει και η εξέλιξη των αγώνων προμηνύεται συναρπαστική! Ο πρωτοπόρος Φίλιππος Μελίκης αντιμετωπίζει εντός έδρας τον φορμαρισμένο Αχιλλέα Νάουσας, σε ένα ματς που προβλέπεται αμφίρροπο, αν και οι “ερυθρόλευκοι” έχουν αποδείξει πως εντός έδρας είναι πολύ δυνατοί.

Το μεγάλο ντέρμπι όμως της αγωνιστικής διεξάγεται στο γήπεδο του Διαβατού, ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Ο Σάκης Παγγούρας αντιμετωπίζει την προηγούμενη ομάδα του, σε ένα ματς που δεν χωράνε προβλέψεις. Οι “κυανόλευκοι”, αήττητοι για 10 αγώνες από την αρχή της σεζόν και ο ΠΑΟΚ με τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, αμφότεροι με νίκη αποσπώνται 3 βαθμούς από τους αντιπάλους τους και βρίσκονται πάντα σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Φίλιππο.

Ο τέταρτος Αχιλλέας Νεοκάστρου μεταβαίνει στην Επισκοπή, όπου θα αντιμετωπίσει τον ουραγό Κεραυνό, σε μια πολύ μεγάλη εμπειρία για τα πιτσιρίκια του Χρήστου Δελητζάκη, καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους έμπειρους παίκτες των “ασπρόμαυρων”.

Στα άλλα παιχνίδια, ο Απόλλωνας Αγίου Γεωργίου στοχεύει σε μία ακόμη εντός έδρας νίκη με αντίπαλο την σκληροτράχηλη ΑΕ Καψόχωρας, ενώ ο Εθνικός Κλειδιού μεταβαίνει στη Στενήμαχο, στο ντέρμπι νεοφώτιστων. Αμφίρροπη προβλέπεται η αναμέτρηση του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων και του Φίλιππου Μέσης, που προέρχονται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, ενώ το πρώτο “ροζ” φύλλο αγώνα ψάχνει ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας, στη δύσκολο έξοδο στη Ράχη με αντίπαλο της ΑΕΠ Βέροιας. Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 15.00μμ (3/11) :

Ατρόμητος Διαβατού – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Θύελλα Στενήμαχου – Εθνικός Κλειδιού

Φίλιππος Μελίκης – Αχιλλέας Νάουσας

ΑΕΠ Βέροιας – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – ΑΕ Καψόχωρας

Κεραυνός Επισκοπής – Αχιλλέας Νεοκάστρου

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Φίλιππος Μέσης

Ρεπό : ΑΕ Χαρίεσσας

Δείτε εδώ τη βαθμολογία και τους σκόρερς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected