Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – Αχιλλέας Νεοκάστρου 0-5

[slideshow]

Άλλη μία ευρεία σε έκταση νίκη για τον Αχιλλέα Νεοκάστρου, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία των τελευταίων αγώνων και φιγουράρει πλέον στη δεύτερη θέση, τρεις βαθμούς πίσω από τον Φίλιππο Μελίκης. Η ομάδα του Αντώνη Δακόπουλου ήταν καταιγιστική στο δεύτερο ημίχρονο, όμως οι νεαροί παίκτες του Κεραυνού έβαλαν…δύσκολα στους “ασπρόμαυρους” στην αρχή του αγώνα.

Οι παίκτες του Χρήστου Δελητζάκη, που όπως έχουμε επανειλλημένα τονίσει στο Imathia Sports News, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την αξιέπαινη προσπάθεια που καταβάλουν σε κάθε αγώνα, “κοιτώντας στα μάτια” όλους τους αντιπάλους, ενώ ακόμα και αν δέχονται γκολ παλεύουν κάθε παιχνίδι.

Το πρώτο γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 39′, αν και μέχρι εκείνο το λεπτό ο Αχιλλέας έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες να προηγηθεί πιο νωρίς. Σκόρερ ο…συνήθης ύποπτος Δημήτρης Καφές, ο οποίος “ξεκλείδωσε” την άμυνα του Κεραυνού και με το γκολ αυτό άλλαξε ολοκληρωτικά την εικόνα του παιχνιδιού.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το γκολ του 33χρονου επιθετικού, καθώς θεωρούν πως βρισκόταν σε θέση οφ-σάιντ. Στο δεύτερο μέρος οι “ασπρόμαυροι” έγιναν πλέον καταιγιστικοί, πέτυχαν άλλα τέσσερα γκολ και προς το τέλος έκαναν συντήρηση, καθώς ακολουθεί το μεγάλο ματς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, την προσεχή Τετάρτη με τα Λευκάδια.

Τα γκολ πέτυχαν οι Λαμπριανίδης στο 55′, ο Καφές διπλασίασε τα τέρματα του στο 69 κάνοντας το 0-3 και τα δύο τελευταία γκολ πέτυχε ο Δημήτρης Τσιούπρος, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τα χρώματα του Αχιλλέα και μετά από μεγάλο διάστημα αποχής λόγω του τραυματισμού του.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ.Παυλίδης με βοηθούς τους κ.Γαβρά και Καρυπίδη.

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Δημητρίου, Χαραλαμπίδης, Μάμαλης, Πρόϊος, Τσεχελίδης, Ραφαηλίδης Γ., Φράγκης, Θωμίδης Α. (60′ Στογιάννος), Ζιαμπάκας (46′ Αράπης ), Γκότσης (70′ Θωμίδης Γρ.), Γάτσος.

Αχιλλέας Νεοκάστρου : Δαμιανίδης, Χαραλαμπίδης, Βαλδήρ, Μηλιώτης Ε., Τσέος, Λαμπριανίδης (75′ Πήχας), Μηλιώτης Γ.(20′ Τσιούπρος), Τοπαλίδης (60′ Παπαδόπουλος), Παπαδόπουλος Π.,Καφές, Ξαφέτης.

Δηλώσεις προπονητών

Χρήστος Δελητζάκης : “Θεωρώ καταρχάς ότι το πρώτο γκολ ήταν οφ-σάιντ. Στο δεύτερο ημίχρονο παρόλη την προσπάθεια των παιδιών, ο Αχιλλέας ήταν ομολογουμένος καλύτερος και χάσαμε δίκαια.”

Δακόπουλος Αντώνης : Ήταν σε γενικές γραμμές ένα καλό παιχνίδι . Η ομάδα μου είχε πολύ καλή απόδοση, είχαμε καλό ρυθμό και θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια. Κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι με τα Λευκάδια το οποίο θα είναι πολύ δυνατό και θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνατότητες μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected