Κατηγορίες
Μικτές Ημαθίας

Μικτή Ημαθίας – Απονομές και κλήσεις

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 8:00 μμ η Ε.Π.Σ. Ημαθίας θα απονείμει το κύπελλο και τα μετάλλια στην πρωταθλήτρια Μικτή ομάδα των ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ (γεννηθέντες 1999-2000) της Ε.Π.Σ Ημαθίας, του πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων Good League ΟΠΑΠ, μεταξύ των αντίστοιχων Ενώσεων Ημαθίας, Γρεβενών, Καστοριάς, Φλώρινας και Κοζάνης, αγωνιστικής περιόδου 2011-2012.

 Η εκδήλωση θα γίνει στα Ασώματα στην ταβέρνα Μωυσίδη Στέφανου «Μπαρμπαγιάννης» και σ’ αυτήν θα  παρευρεθούν,  εκτός από  τον  πρόεδρο κ. Καραμελίδη, ο οποίος πλέον ασκεί και καθήκοντα προέδρου της Κ.Ε.Δ στο συμβούλιο της ΕΠΟ και ο οποίος θα κάνει την απονομή, τα μέλη του ΔΣ και της Τεχνικής επιτροπής Μικτών ομάδων, καθώς και ο επί τέσσερα συναπτά έτη επιτυχημένος προπονητής Μικτών ομάδων, Αντώνης Λυμούσης μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα των Προπαίδων παρέμεινε αήττητη, έχοντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Είναι η τρίτη συνεχόμενη επιτυχία των Μικτών ομάδων της Ημαθίας, μετά την προπέρσινη μεγάλη επιτυχία σε πανελλαδικό επίπεδο, πρωταθλήτρια Ελλάδος, σε επίπεδο Παίδων, την περσινή κατάκτηση της πρώτης θέσης των ομίλων μεταξύ πέντε Ενώσεων πάλι στους Παίδες (φωτ από την εκδήλωση) και φυσικά την φετινή πρωτιά στους Προπαίδες μεταξύ των πέντε Ενώσεων.

Σημαντικό επίσης γεγονός για την Ημαθία και  η τοποθέτηση  του Ενωσιακού κ. Λυμούση σαν Περιφερειακός προπονητής της ΕΠΟ, για την 4η Περιφέρεια στην ομάδα των Παίδων, την πρώτη χρονιά που το Πρωτάθλημα γινότανε σε 4 φάσεις και σε επίπεδο Περιφερειών, καθώς επίσης και το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων Super League και Football League  για τα ποδοσφαιρικά ταλέντα του Νομού μας, κάτι που ασφαλώς προσδίδει μεγάλη αίγλη για την Ημαθία.

Κλήση παικτών

Από την Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας καλούνται οι πιο κάτω ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα, να βρίσκονται την προκαθορισμένη ημέρα και ώρα στην εκδήλωση της ΕΠΣΗ στην οποία η συμμετοχή των αθλητών είναι υποχρεωτική.

1) Γαβριηλίδης Χρήστος

2) Γκότσης Θωμάς

3)  Ευαγγελόπουλος Αντ.

4)  Θυμιόπουλος Αντ.

5) Καραγιάννης Αναστ.

6) Κατσιγιαννόπουλος Βασ.

7) Κοτσογιαννίδης Γ.

8) Κρύπας Κων.

9)  Μελιόπουλος Δημήτρ.

10) Μίλης Νικόλαος

11) Μουρατίδης Αναστ.

12) Μπεκιαρίδης Παναγ.

13) Νικολαϊδης-Μπάκος Αλέξανδρ.

14) Παμπουχίδης  Θεόδωρος

15)  Παπαδόπουλος Χρήστος

16) Πατσιαβούρας Μιχαήλ

17) Παυλόπουλος Αντ.

18) Πέϊος Νικόλαος

19) Ποζιάδης Βασίλειος

20) Σαφαρίκας Αλέξ.

21) Σκουμπόπουλος Χρυσοβ.

22) Στυλίδης Αριστόβ.

23) Τσιμπρής Αριστ.

24) Τσιότρας Αθανάσιος

25) Χαρίσης Απόστ.

26) Χαρπίδης Κων.

27) Χρυσόπουλος Στυλιανός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected