Κατηγορίες
Γενικά

Τυλυκράτης – Ζάκυνθος (0-0) Βασικοί Τεπετός και Πετράκος

Τον πρώτο τους βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα πήραν ο Τυλυκράτης και η Ζάκυνθος. Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο δημοτικό στάδιο της Λευκάδας.

Οι γηπεδούχοι με τον Σάκη Τεπετό στη σύνθεση τους, ο οποίος αγωνίστηκε κόντρα στην πρώην ομάδα του, ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσαν, όμως ήταν σε καλή μέρα ο τερματοφύλακας της Ζακύνθου (και πρώην της Αλεξάνδρειας) Παλιούρας, αλλά και άστοχοι οι επιθετικοί των γηπεδούχων.

Η Ζάκυνθος πάντως σε γενικές γραμμές έδειξε πολύ βελτιωμένη και μάλιστα με τον Παπαστεργίου θα μπορούσε να είχε σκοράρει όταν έχασε τετ α τετ ευκαιρία. Πολύ καλός για τους “κυανοκίτρινους” ο Μπάμπης Πετράκος, ο οποίος ανασταλτικά βοήθησε πολύ, στην επανεμφάνιση του στην αρχική ενδεκάδα.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Ζόραν Γέφτοβιτς στάθηκε καλύτερα, ενώ από το 75΄ και μετά οι γηπεδούχοι ανέβηκαν, πίεσαν, είχαν ένα δοκάρι και γενικά απείλησαν αρκετά την εστία του Παλιούρα.

Οι καλύτερες φάσεις

42΄:   Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ήταν για τη Ζάκυνθο. Ο Παπαστεργίου έφυγε στον κάθετο άξονα στην πλάτη της άμυνας του Τηλυκράτη, βγήκε τετ α τετ με τον Ταΐρη, όμως το πλασέ που επιχείρησε έφυγε πάνω απ΄την εστία του Τηλυκράτη.
45΄:    Ο Τεπετός κάνει σουτ από το ύψος της περιοχής, ο Παλιούρας απομακρύνει.
45΄+1΄: Ο Καταγής εκτελεί κόρνερ, ο Γεωργαντζιάς κάνει το σουτ λίγο άουτ.
55΄:    Ο Σαχινίδης κάνει την πάσα, ο Κούσης μέσα απ’ την περιοχή πιάνει το σουτ συρτά, η μπάλα λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι.
58΄:    Μπασιούκας, Μελισσόπουλος, Σαχινίδης αλλάζουν τη μπάλα, ο τελευταίος πλασάρει μέσα απ’ την περιοχή, η μπάλα λίγο άουτ.
66΄:    Καλό σουτ Παλάσκα, η μπάλα λίγο άουτ.
73΄:    Ο Μπασιούκας πιάνει το σουτ από το ύψος της περιοχής η μπάλα άουτ.
74΄:    Κι άλλο σουτ του Παλάσκα η μπάλα φεύγει άουτ .
85΄:    Ο Γεωργίου σε καλή θέση σουτάρει άουτ.
90΄:    Ο Μπασιούκας μέσα στην περιοχή, σουτάρει ο Παλιούρας αποκρούει.
90΄+1΄: ΑΠΟΒΟΛΗ… Ο Τσίτσης αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη και η Ζάκυνθος μένει με δέκα παίκτες.
90΄+3΄: ΔΟΚΑΡΙ… Ο Γεωργίου εκτελεί φάουλ, ο Παλάσκας πιάνει την κεφαλιά η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Παλιούρα.
Συνθέσεις
Τηλυκράτης : Ταΐρης, Μελισσόπουλος (60΄ Παλάσκας), Τεπετός (75΄ Γεωργίου), Κούσης, Σμίλτος, Μπασιούκας, Καταγής (87΄Σκερλετίδης), Κλάζογλου, Ντζιμάνης, Σαχινίδης, Γεωργαντζιάς.
Ζάκυνθος : Παλιούρας, Φιλάι, Τσίλης, Πετράκος, Τσολακούδης, Μιλόσεβιτς, Παπαστεργίου, Τσίτσης, Κερμενίδης (85΄ Βυθούλκας), Σιάνης (56΄ Σολομωνίδης), Τσορμπατζίδης (90΄+2΄Μάγκας).

 *ioniansports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected