Κατηγορίες
Super League 1 - Διαιτησία

Βέροια – Καυστική ανακοίνωση για Κουκουλάκη!

ΠΑΕ Βέροια: «Ρεσιτάλ διαιτησίας του κ. Κουκουλάκη» | onsports.gr

Καυστική ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του Μιχάλη Κουκουλάκη στη χθεσινή (5/11) αναμέτρηση με τον Άρη, που έριξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Super League, εξέδωσε η ΠΑΕ Βέροια.

Σε αυτήν οι άνθρωποι της «βασίλισσας του Βορρά» κάνουν λόγο για ρεσιτάλ διαιτησίας του Ηρακλειώτη ρέφερι, τονίζοντας πως η «η μη δημόσια τοποθέτηση μας όλα αυτά τα χρόνια, δε θα πρέπει να εκληφθεί ως αδυναμία», ενώ καταλήγουν χαρακτηριστικά: «Ευχόμαστε να μην ισχύσει η παροιμία βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος και να μην επαληθευτούν οι φήμες ότι ο τελικός στόχος δεν είναι η Π.Α.Ε. Βέροια, αλλά ο Πρόεδρος της Ένωσης μας και Πρόεδρος της ΚΕΔ Καραμελίδης Γεώργιος»…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Πάγια θέση της Π.Α.Ε. Βέροια είναι να μην ασχολείται και να μη βγάζει ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας.

Μετά το χθεσινό αγώνα με την Π.Α.Ε. Άρης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τις αρμόδιες αρχές αλλά και όλο το φίλαθλο κόσμο ότι η Π.Α.Ε. Βέροια δεν θα ανεχτεί πλέον τέτοιες διαιτησίες. Παράλληλα, η μη δημόσια τοποθέτηση μας όλα αυτά τα χρόνια, δε θα πρέπει να εκληφθεί ως αδυναμία γιατί σκοπός της ομάδας μας είναι το ευ αγωνίζεσθε και η ίση μεταχείριση όλων των ομάδων.

Ευελπιστούμε το «ρεσιτάλ διαιτησίας του κ. Κουκουλάκη» να ήταν το τελευταίο. Ευχόμαστε να μην ισχύσει η παροιμία βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος και να μην επαληθευτούν οι φήμες ότι ο τελικός στόχος δεν είναι η Π.Α.Ε. Βέροια, αλλά ο Πρόεδρος της Ένωσης μας και Πρόεδρος της ΚΕΔ Καραμελίδης Γεώργιος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected