Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδιού VS Αχιλλέας Νάουσας

[slideshow]

Το μοναδικό παιχνίδι μεταξύ ομάδων της Α1 Ερασιτεχνικής είναι αυτό ανάμεσα στον Εθνικό Κλειδιού και στον Αχιλλέα Νάουσας. Οι δύο ομάδες οι οποίες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα έχουν δώσει το στίγμα τους και αποτελούν “ρυθμιστές” για πολλούς, καλούνται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, καθώς η πρόκριση σήμερα τους στέλνει στα ημιτελικά του θεσμού.

Στο Imathia Sports News μίλησαν οι Θεοδόσης Περηφανόπουλος για τον Εθνικό και ο Γιώργος Κασαπίδης από πλευράς Αχιλλέα, οι οποίοι αμφότεροι έκαναν λόγο για μεγάλη πρόκληση και θεωρούν πως θα γίνει ένα αμφίρροπο ματς.

Θεοδόσης Περηφανόπουλος

Από την αρχή της χρονιάς είχαμε βάλει στόχο ως ομάδα να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία στο Κύπελλο, αναλογιζόμενοι και το γεγονός πως η ομάδα του Εθνικού έχει πολλά χρόνια να διακριθεί στο θεσμό αυτό. Σίγουρα μας επηρέασε η παραίτηση του Χρήστου Τερζίδη (απαντώντας σε σχετική ερώτηση μας) γιατί η ομάδα είχε βρει έναν συγκεκριμένο ρυθμό. Πιστεύω να συνεχίσουμε τον ίδιο και με τον νέο προπονητή. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, οι ομάδες είναι ισοδύναμες και η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Γιώργος Κασαπίδης

Το σημερινό παιχνίδι είναι πραγματικά πολύ δύσκολο, καθώς αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που φέτος έχει παρουσιάσει πολύ καλά στοιχεία στο πρωτάθλημα. Η ομάδα μου ως στόχο έχει να προχωρήσει στο Κύπελλο και το σημερινό ματς αποτελεί τεράστια πρόκληση, αφού τυχόν πρόκριση μπορεί να μας φέρει πολύ κοντά στον τελικό, μιας και στα ημιτελικά θα υπάρχει σίγουρα μια ομάδα της Α2.

Γνωρίζουμε πως ο Εθνικός εδώ και λίγες μέρες έχει πλέον νέο προπονητή και αυτό αποτελεί πάντα ένα στοιχείο που πρέπει να λάβει υπόψη της κάθε ομάδα. Δεν γνωρίζω αν ο λόγος της αποχώρησης έχει να κάνει με τη σχέση του προπονητή με τους παίκτες, όμως όπως και να έχει, η έλευση ενός νέου τεχνικού πάντα αποτελεί πλεονέκτημα για τον αντίπαλο, κυρίως από θέμα ψυχολογίας. Ας ελπίσουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο και ας κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected