Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Πιερίδες Μούσες – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας 0-5

Μία εβδομάδα πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις των κοριτσιών του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, η ομάδα του νομού μας έδωσε το τελευταίο της φιλικό προετοιμασίας, στη ρεβάνς του φιλικού που διεξήχθη στην Αγία Βαρβάρα με τις Πιερίδες Μούσες.

Το συμπέρασμα μετά από τη σειρά φιλικών αλλά και την περίοδο προετοιμασίας, θα πούμε πως η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας παρουσιάζεται σαφώς δυνατότερη σε σχέση με πέρσι και φαίνεται πως φέτος η ομάδα της Ημαθίας θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η εμπειρία που υπάρχει από την περσινή χρονιά αλλά και η προσθήκη νεαρών και ταλαντούχων παικτριών, ταυτόχρονα με την πρόσληψη του πολύπειρου προπονητή Λάζαρου Παπαδόπουλου, δημιουργούν την αίσθηση πως φέτος θα δούμε μεγάλα πράγματα από τα κορίτσια…

Στο φιλικό που έγινε την Κυριακή στην Κατερίνη, ο Αστέρας επικράτησε εύκολα με 5-0 των Πιερίδων Μουσών, ομάδα (μην το ξεχνάμε…) Β΄Εθνικής. Τα τέρματα σημείωσαν οι Σπυριδωνίδου (25′-70′), Κιουτάχαλη (52′-57′) και Παπαδοπούλου (81′).

Την ερχόμενη Κυριακή 11/11 ξεκινά το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας και τα κορίτσια υποδέχονται στην Αγία Βαρβάρα τις Αμαζόνες Καλυβίων Τρικάλων, σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 15.00μμ. Για τον αγώνα αυτό υπολογίζεται πλέον και η Σκανδάλη, που επέστρεψε από τις σπουδές της στην Κρήτη, ενώ αποθεραπεία ακολουθεί η Δρενοβιάδου, η κατάσταση της οποίας θα εκτιμηθεί την τελευταία στιγμή.

Το Imathia Sports News θα είναι κοντά στην προσπάθεια των κοριτσιών και με συνεχή ρεπορτάζ και κάλυψη όλων των αγώνων του πρωταθλήματος θα σας μεταφέρει τις εξελίξεις και την προσπάθεια της ομάδας για την άνοδο στη Β’ Εθνική.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected