Super League 1

Πλατανιάς – Κέρκυρα (1-1) Βασικός ο Αναστασόπουλος

Για 78 λεπτά η ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ο Πλατανιάς δημιουργούσε τη μία φάση… πίσω από την άλλη, ωστόσο η Κέρκυρα έφυγε με τον πολύτιμο βαθμό στις αποσκευές της από τα Χανιά!

Οι Κρητικοί μπήκαν πολύ πιο δυνατά στον αγώνα, δείχνοντας από τα πρώτα λεπτά πως ήθελαν περισσότερο τη νίκη. Στο 16′ ο Αναστασάκος πέρασε τη μπάλα στον Μαραγκουδάκη, ο οποίος με υπερένταση έστειλε τη μπάλα άουτ.

Νέο σουτ στο 30′ από τον Κάλαϊτζιτς, ο Κηπουρός έδιωξε με γροθιές, με τους γηπεδούχους να δείχνουν μέχρι εκείνο το σημείο την ανωτερότητά τους κόντρα στους Φαίακες. Στο 37′ ο Πλατανιάς απείλησε εκ νέου, όταν «γέμισε» ο Αγκιλέρα και ο Αναστασάκος με κεφαλιά εξ’ επαφής σημάδεψε την… αγκαλιά του Αναστασόπουλου.

Τέσσερα λεπτά αργότερα η πίεση και η ανωτερότητα των Κρητικών καρποφόρησε. Ο Μαραγκουδάκης σούταρε, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ουντότζι άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά στα πρώτα λεπτά, όμως και πάλι οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί. Δύο δυνατά σουτ του Μαραγκουδάκη στο 63′ και στο 64′ έκρουσαν το… καμπανάκι του κινδύνου στην Κέρκυρα. Στο 70′ και πάλι ο Πλατανιάς έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ, όμως το σουτ του Ουντότζι από καλή θέση έδιωξε ο Αναστασόπουλος σε κόρνερ.

Και επειδή ο… άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώνεται, συνήθως, στο 78′ η Κέρκυρα έφτασε στην ισοφάριση! Ο Γιάντσης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Αργυρόπουλο και ο Μπάρκογλου δεν αστόχησε από τα 11 βήματα! Στην αμέσως επόμενη φάση ο Γιάντσης σέντραρε από δεξιά και ο Αγρίτης μόνος του δεν κατάφερε να πιάσει το πλασέ όπως θα ήθελε, στέλνοντς τη μπάλα άουτ!

Στο 86′ ο Κάλαϊτζιτς σέντραρε για το κεφάλι του Γιακουμάκη, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι. Αυτή ήταν ουσιαστικά η τελευταία φάση του αγώνα, με την ισοπαλία να μην… χαλάει καμία από τις δύο ομάδες.

Ο Πλατανιάς έφτασε τους 12 βαθμούς (6η θέση) και η Κέρκυρα τους 10 (7η θέση).

Πλατανιάς : Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Τζανής, Κανακούδης, Μαραγκουδάκης, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς, Ουντότζι, Ουκάρ (82′ Γιακουμάκης), Αναστασάκος (72′ Ναζλίδης).

Κέρκυρα : Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Καραλής (68′ Μπάρκογλου), Ηλιάδης, Κοντοδήμος, Λεόν, Τσουμάνης (46′ Γιάντσης), Παπαδήμας (46′ Τσοκάνης), Έντερ, Αγρίτης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected