Κατηγορίες

Μακροχώρι – Ατρόμητος Διαβατού 5-0

Την πρόκριση στα ημιτελικά πήρε χθες η Ένωση Αποστόλου Παύλου, επικρατώντας του Ατρόμητου Διαβατού στο γήπεδο του Μακροχωρίου, με το ευρύ 5-0. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα λάθη του αντιπάλου, με την ομάδα του Σάκη Παγγούρα να εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα και να…βάζει δύσκολα στους “ασπρόμαυρους”. Το αυτογκόλ του Καμπά και το χαμένο πέναλτι του Σπανού ήταν οι μοιραίες φάσεις για τους “κυανόλευκους”, οι οποίοι στη συνέχεια κατέρρευσαν και έδωσαν τη…σκυτάλη στο Μακροχώρι να κάνει παιχνίδι και να φτάσει το σκορ σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Το ματς άλλωστε ήταν εκ προοιμίου δύσκολο για τους “κυανόλευκους” και με την ήττα αυτή διακόπτεται ένα εντυπωσιακό σερί 10 αγώνων πρωταθλήματος αλλά και Κυπέλλου. Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα,  έκανε πολλά αμυντικά λάθη σε καίρια σημεία του αγώνα και μοιραία ήρθε η ήττα, με το ενδιαφέρον πλέον να στρέφεται στο πρωτάθλημα και στον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τη Θύελλα Στενήμαχου.

Οι “ασπρόμαυροι” από την άλλη δείχνουν σημάδια βελτίωσης από παιχνίδι σε παιχνίδι και καταφέρνουν να εκμεταλλεύονται τα λάθη του αντιπάλου. Η απουσία των Τσακαλίδη, Σαρηγιαννίδη (αμφότεροι εκτός αποστολής), Αντώνη Ηλιάδη από την ενδεκάδα, αλλά και Μάκη Θεοδωρίδη (σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς έκανε επέμβαση πνευμονοθώρακα και θα λείψει αρκετό καιρό από τους αγωνιστικούς χώρους) επηρέασε σημαντικά την ανάπτυξη της ομάδας, η οποία βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις μπροστά στην εστία του Μουχτάρη. Έτσι, στα ημιτελικά η ομάδα του Μακροχωρίου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Αχιλλέα Νεοκάστρου, Αχιλλέα Νάουσας και Νηρέα Βέροιας, που προκρίθηκαν από τα άλλα ζευγάρια των προημιτελικών.

Στο γήπεδο του Μακροχωρίου βρέθηκαν οι Ειρήνη Σωτηρίου και Αλέξανδρος Δρένος για λογαριασμό του Imathia Sports News.

Λεπτό προς λεπτό

4′ Κίνηση Ξαγοράρη από δεξιά, γυρίζει στο ύψος του πέναλτι στον Μαυριδόγλου, αυτός σουτάρει για να αποκρούσει ο Μουχτάρης σε κόρνερ.

15′ Ωραία πάσα του Ξαγοράρη στον Γεωργίου, αυτός κάνει γύρισμα αριστερά, παρεμβάλεται ο Καμπάς, ο οποίος στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (1-0).

22′ Παράλληλη πάσα του Σαλέπη στον Μαυριδόγλου, ο τελευταίος θα σουτάρει πάνω στον Μουχτάρη.

32′ Απευθείας φάουλ του Σπανού, ο Σταματέλος με υπερένταση σε κόρνερ.

33′ Εκτέλεση φάουλ του Καρατάσου, αποκρούει προσωρινά ο Σταματέλος, επωφελείται ο Παγγούρας και ο τερματοφύλακας του Μακροχωρίου τον τραβάει και πέφτει στο έδαφος. Ο διαιτητής κ. Βρέσκας σφυρίζει πέναλτι.

34′ Εκτέλεση Σπανός, η μπάλα άουτ.

41′ Εκτέλεση κόρνερ του Γιώργου Τσακαλίδη, κεφαλιά του Γρηγόρη Ηλιάδη, η μπάλα ψηλά άουτ.

44′ Πάσα του Γεωργίου στον Μαυριδόγλου στο δεύτερο δοκάρι, σουτ του τελευταίου στην κίνηση, η μπάλα σύριζα άουτ.

48′ Ο Βελλίνης επωφελείται από τις κόντρες, το σουτ θα βρει το δοκάρι.

49′ Κάθετη του Ξαγοράρη στον Βελλίνη, αυτός δεν θα δυσκολευτεί να πετύχει το 2-0.

65′ Ο Μπάκανος μπαίνει στην περιοχή από δεξιά, πάσα στον Ξαγοράρη, με προβολή ο επιθετικός της Ένωσης θα πετύχει το 3-0.

77′ Συρτή σέντρα του Ηλιάδη από δεξιά, σουτ του Βελλίνη, 4-0.

87′ Παράλληλη πάσα Ζαρογιάννη, πολλές κόντρες μέσα στην περιοχή, πάσα του Βελλίνη στον αμαρκάριστο Ξαγοράρη, 5-0.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ. Κελεσίδη και Παπαδάκη.

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Σταματέλος, Τσακαλίδης Γ., Συμεωνίδης (46′ Ηλιάδης Α.), Μπάκανος, Μαυριδόγλου, Ηλιάδης Γ., Ξαγοράρης, Πιετρά, Σαλέπης, Ζαρογιάννης, Γεωργίου (46′ Βελλίνης).

Ατρόμητος Διαβατού : Μουχτάρης, Φαρμάκης, Ηλιάδης, Παγγούρας, Καμπάς, Κουτσιάδης (65′ Λιλιόπουλος), Σπανός, Καρατάσιος, Ψαλίδας, Σαρηγιαννίδης (71′ Κίτσας), Τσακαλίδης (59′ Μπουντάνι).

*Η διοίκηση και το τεχνικό τιμ της Ένωσης Αποστόλου Παύλου εύχεται στον Μάκη Θεοδωρίδη, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή κοντά στην ομάδα.

**Η απουσία των Τάσου Τσακαλίδη και Νίκου Σαρηγιαννίδη σχολιάστηκε έντονα τόσο στο γήπεδο όσο και σε μηνύματα που λαμβάνουμε από τον κόσμο. Εμείς θα αναφέρουμε μόνο πως οφείλεται σε εσωτερικά θέματα της ομάδας, τα οποία γνωρίζουμε αλλά δεν αποκαλύπτουμε, προς ένδειξη σεβασμού στους παίκτες και στον προπονητή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected