Football League

Ηρακλής – Ειδησεογραφία πριν τη Ριζούπολη

Προβλήματα της τελευταίας στιγμής προέκυψαν στον «Γηραιό», ενόψει του αγώνα της Δευτέρας στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Στράντζαλης θα περιμένει την προπόνηση του Σαββάτου, για να διαπιστώσει το αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ιμπραχίμα Μπανγκουρά και Ζουλιέν Φερνάντεζ. Ο επιθετικός από τη Νέα Γουινέα ταλαιπωρείται από τράβηγμα στο δικέφαλο, ενώ ο Ισπανός μέσος έχει μυϊκό τραυματισμό στο ισχίο. Ερωτηματικό αποτελεί και η συμμετοχή των Λιαπάκη και Νατσούρα, ενώ θα λείψει δεδομένα ο Άκης Γεωργίου.

Ο 25χρονος μέσος, που υποβλήθηκε σε μαγνητική, έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου συνδέσμου και σύντομα θα διαφανεί επακριβώς ο χρόνος της απουσίας του. Παράλληλα, στην προπόνηση της Πέμπτης φαίνεται πως υπήρξαν στιγμές έντασης, αφού ο Στράντζαλης φέρεται να έδιωξε από το πρόγραμμα εκνευρισμένος τους Γιώργο Χιονίδη και Γιώργο Παληγεώργο, στέλνοντάς τους πρόωρα στα αποδυτήρια (ζήτησε μεγαλύτερη ένταση σε μια άσκηση). Το θέμα βεβαίως δεν πήρε συνέχεια και άλλες διαστάσεις.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected