Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Μακεδονικός Πλατάνου – Νηρέας Βέροιας 1-2 (+φωτορεπορτάζ)

Στο ντέρμπι των…μικρών της προημιτελικής φάσης κερδισμένος ήταν ο Νηρέας Βέροιας, ο οποίος πέρασε αλώβητος από την έδρα του Πλάτανου κερδίζοντας με 1-2 τον αντίπαλο του στην Α2 Μακεδονικό. Η ομάδα των Γερμανού Σαφαρίκα και Μάκη Αμπρικίδη…τρέχει ένα απίστευτο ρεκόρ, αφού από τις 30/9 και μετά μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία με το εντυπωσιακό 25-2 τέρματα!

Ο Μακεδονικός Πλατάνου, ο οποίος αριθμούσε 13 παίκτες στην αποστολή για το χθεσινό παιχνίδι, πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του και το γκολ που πέτυχε στο 53′ και μείωσε το σκορ, έδωσε άγρια ομορφιά στον αγώνα και αν δεν υπήρχαν τα έκτροπα στο τέλος, ίσως θα λέγαμε για ένα από τα πιο θεαματικά παιχνίδια προημιτελικής φάσης Κυπέλλου.

Στο τέλος του αγώνα και ενώ ο αρχηγός της ομάδας διαμαρτύρονταν στον διαιτητή της συνάντησης για ακυρωθέν γκολ λίγο πριν το τέλος του αγώνα, τέσσερις συμπαίκτες του κατευθύνθηκαν στον επόπτη για να του ζητήσουν το λόγο. Ο πρόεδρος της ομάδας μπήκε στη μέση να τους χωρίσει και ακολούθησε σύρραξη που συμμετείχαν και οπαδοί που βρίσκονταν εκτός γηπέδου και εισήλθαν μέσα. Ο διαιτητής κατέγραψε τα πάντα και απομένει να δούμε ποια θα είναι η τιμωρία για την ομάδα του Πλάτανου, με τον πρόεδρο Γιώργο Καλαμπούκα να δηλώνει στεναχωρημένος και ταυτόχρονα αηδιασμένος με την εξέλιξη που πήραν τα γεγονότα στο τέλος.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Νηρέας έκανε αυτό που ξέρει καλά στα τελευταία παιχνίδια : να αιφνιδιάζει τον αντίπαλο με γρήγορο γκολ και πίεση από την αρχή. Έτσι και χθες, ο…συνήθης ύποπτος Χατζάρας έβαλε την ομάδα του μπροστά στο 17′, δίνοντας το σύνθημα για τη συνέχεια, η οποία ήταν ανάλογη.

Στο 38′ θα έρθει η σειρά του έμπειρου Ευθυμιάδη, ο οποίος με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ θα δώσει δύο γκολ διαφορά στην ομάδα του, δίνοντας άλλον “αέρα” για τη συνέχεια.

Το 0-2 του ημιχρόνου δεν προμήνυε σε τίποτα το τι θα ακολουθούσε, με τον Μακεδονικό να μπαίνει πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος και να απειλεί με το…καλημέρα τους φιλοξενούμενους. Στο 53′ θα έρθει η μείωση του σκορ για τους γηπεδούχους, με σκόρερ τον Καλαμπούκα. Η συνέχεια θα είναι πραγματικά δραματική, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και να χάνονται ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Το τέλος θα βρει τους φιλοξενούμενους να γίνονται ένα…κουβάρι στους πανηγυρισμούς και η  αλήθεια είναι πως…γκλυκοκοιτάνε πλέον προς τον τελικό του Μαϊου (λογικά) στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected