Κατηγορίες
Διάφορα - Μικτές Ημαθίας - Ποδόσφαιρο

Μικτή Ημαθίας – Απονομή μεταλλίων

[slideshow]

Σε μια όμορφη και λιτή εκδήλωση  η οποία πραγματοποιήθηκε σε γνωστή ταβέρνα στα Ασώματα την Παρασκευή το βράδυ, η Ε.Π.Σ. Ημαθίας απένειμε  τα μετάλλια στους αθλητές της Μικτής ομάδας των Προπαίδων γεννηθέντες 1999-2000, με αφορμή την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο φετινό (περσινό) πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Προπαίδων Good League ΟΠΑΠ .

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ημαθίας και πρόεδρος της Κ.Ε.Δ. κ. Καραμελίδης, το μέλος της Διοίκησης κ. Τσιβαλίδης, ο πρόεδρος επιτροπής Μικτών ομάδων κ. Τσιρογιάννης, ο Ενωσιακός προπονητής κ. Λυμούσης και ο συνεργάτης του κ. Παπαδίνας.

Πρώτος πήρε το λόγο, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ημαθίας κ. Καραμελίδης, ο οποίος τόνισε: «Η σημερινή ημέρα είναι τιμητική για την ομάδα των Προπαίδων της Ένωσής μας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές,  τον προπονητή των Μικτών ομάδων κ. Λυμούση, αλλά και όλους όσους βρίσκονται κοντά στις Μικτές ομάδες.  Η  επιτυχία αυτή, συνέχισε, είναι πολύ σημαντική για εσάς και την Ημαθία και η απονομή του κυπέλλου και των χρυσών μεταλλίων από την διοργανώτρια αρχή, την Ε.Π.Ο. το αποδεικνύει αυτό.Σας εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια θέληση και δύναμη και να φθάσετε ακόμη πιο ψηλά».

Στη συνέχεια ο προπονητής της Ένωσης, αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και το ΔΣ για την αμέριστη συμπαράσταση και την συνέχιση της συνεργασίας για τέταρτη χρονιά, ευχήθηκε καλό κουράγιο και δύναμη στα νέα καθήκοντα στην ΚΕΔ στον κ. Καραμελίδη. Κατόπιν ανέλυσε λεπτομερέστατα με στατιστικά στοιχεία από τους αγώνες και τις προπονήσεις, τον χρόνο συμμετοχής των παικτών στο μικρό αυτό πρωτάθλημα. Έκανε μια αναδρομή των επιτυχιών στα προηγούμενα τρία χρόνια σε όλα τα τμήματα των Μικτών ομάδων και τόνισε πως ο χάρτης πλέον με τις Μικτές έχει αλλάξει, αφού γίνεται γνωστό πως δίνεται μεγάλη βαρύτητα πλέον από τα κλιμάκια της ΕΠΟ στα μικρά τμήματα υποδομής, εκεί που η Ημαθία εδώ και τρία χρόνια είναι πάντα πρώτη.

Ο κ. Καραμελίδης  έκανε  την  απονομή  των μεταλλίων σε κάθε παίκτη ξεχωριστά, ο κ. Τσιβαλίδης  στον  κ.  Παπαδίνα, ενώ  τελευταία  βραβεύτηκε  από  τον  πρόεδρο  κ. Καραμελίδη και ο προπονητής της Ένωσης κ. Λυμούσης εισπράττοντας το ζεστό χειροκρότημα των αθλητών σε μια φορτισμένη ατμόσφαιρα.

Η βραδιά έκλεισε με πλούσια εδέσματα που ετοίμασαν ειδικά για τους μικρούς αθλητές οι σεφ του καταστήματος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected