Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 3-1

Την τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε το Σάββατο 10/11 ο Αχιλλέας Νάουσας, κερδίζοντας τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου στο γραφικό Γιαννακοχώρι με 3-1. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού, καθώς οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν το παιχνίδι και θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη τύχη αν ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Την αποτελεσματικότητα που έλειπε από τους “πράσινους” την είχε ο Αχιλλέας, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και παρά τις απουσίες πήρε μια σημαντική νίκη, λίγες μέρες μετά την ιστορική πρόκριση της ομάδας στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Το παιχνίδι στο ξεκίνημα ήταν αναγνωριστικό και για τις δύο ομάδες, με τον Αχιλλέα να έχει μια ελαφρά υπεροχή χωρίς όμως την μεγάλη φάση στον αγώνα. Οι φίλοι της ομάδας (αλλά και των φιλοξενούμενων που βρέθηκαν στο Γιαννακοχώροι) παρακολουθούσαν ένα ανιαρό παιχνίδι, με κάποιους από αυτούς να επιδίδονται σε…τσιπουροκατάνυξη για να ξεχάσουν το θέαμα που παρακολουθούσαν.

Στο 32′, στην πρώτη ουσιαστική φάση του αγώνα, ο Στέφος θα εκμεταλλευτεί το λάθος της άμυνας του Απόλλωνα και θα ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους. Η εικόνα του αγώνα στη συνέχεια θα διαφοροποιηθεί, με τους παίκτες των Γιώργου Σπυριδωνίδη και Σάκη Παπαδίνα να γίνονται πιο επθιετικοί και αν ο Γουλσουζίδης στο 59′ ήταν πιο προσεκτικός (το χλιαρό σουτ απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Μπίλης), ίσως να είχαμε διαφορετική εξέλιξη στον αγώνα.

Ο Απόλλωνας βγήκε μπροστά για την ισοφάριση, όμως σε μια αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Βλαχοδήμος θα βρεθεί τετ-α-τετ με τον Σίμο και δεν θα δυσκολευτεί να κάνει το 2-0.  Το γκολ αυτό “έλυσε” τα πόδια των γηπεδούχων και μάλιστα έκαναν τρία τα τέρματα τους με σουτ του Παπατάνου στο 85′.

Το γκολ που δικαιούνταν ο Απόλλων βάση της εικόνας του, θα το πετύχει με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 90′ ο Γουλσουζίδης, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ.Διαμαντόπουλος με βοηθούς τους κ.Λιόλιο και κ.Μαργαρίτη.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Κασαπίδης, Γιάτσος, Δημητρίου, Πίλης, Χατζηιωαννίδης, Μπράτσης, Κακούδης, Παπατάνος, Βύζας (20′ λτ Κεφαλούδης), Στέφος, Βλαχοδήμος.

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Σίμος, Βουτσικίδης (66′ Σερέτης), Τσιότσιος, Καρολίδης, Βύζας, Δεβετζίδης, Τρούπκος, Παπαδόπουλος, Μπαξεβάνος Δ.Μ. (76′ Παπαρέντης), Γουλσουζίδης, Παπαδίνας.

*Σοβαρός δείχνει να είναι ο τραυματισμός του Μάραντη στον αγώνα Κυπέλλου με τον Εθνικό Κλειδιού. Η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για μερική ρήξη χιαστών! Ευχόμαστε να μην είναι σοβαρό και να επανέλθει γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected