Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τόλης Τερζής : “Τους καλώ όλους για το καλό της Αλεξάνδρειας”

Επικοινωνήσαμε με τον Τόλη Τερζή και μας παραχώρησε την παρακάτω δήλωση σχετικά με το αγωνιστικό τμήμα ενώ απευθύνει και κάλεσμα στον κόσμο της πόλης:

“Υπάρχει σημαντική βελτίωση στην ομάδα και είναι θέμα χρόνου να έρθουν και τα αποτελέσματα. Σίγουρα τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει και από δω και πέρα κάθε ματς είναι ένας τελικός για μας”, τονίζει ο προπονητής της Αλεξάνδρειας και συνεχίζει με την παρότρυνση του στον κόσμο της πόλης :

“Η ομάδα της Αλεξάνδρειας έχει γνωρίσει και “θρέψει” ικανότατους παράγοντες, επιτυχημένους τόσο με την ενασχόληση τους με την ομάδα αλλά και με μεγάλη απήχηση στον ποδοσφαιρικό κόσμο της πόλης. Σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για την ομάδα θα πρέπει όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το καλό της, να αφήσουν στην άκρη μικροεγωισμούς και κόντρες και να συνδράμουν στην προσπάθεια των τωρινών παραγόντων.

Μην ξεχνάμε πως οι άνθρωποι αυτοί ανέλαβαν την ύστατη στιγμή (27/8 στην ομάδα υπήρχαν μόνο 2 δελτία ποδοσφαιριστών), προσπαθώντας να οργανώσουν την ομάδα μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει όλοι να βοηθήσουν με την πείρα τους και τις ικανότητες τους για τη δημιουργία μιας ομάδας αντάξιας της δυναμικής της πόλης. Πιστεύω ηθική υποχρέωση όλων των φορέων της πόλης να βοηθήσουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια αυτή και να μην συνεχίσουν να είναι απλοί παρατηρητές”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected