Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – Γρεβενά Αεράτα 4-0

Την καλύτερη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα πραγματοποίησε ο ΦΑΣ Νάουσα, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Δ’ Εθνικής. Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου επικράτησε εύκολα των Γρεβενών Αεράτων με 4-0, δείχοντας μεγάλες επιθετικές αρετές και πολύ καλή λειτουργία σε όλες τις γραμμές.

Το Imathia Sports News βρέθηκε στο ΔΑΚ Νάουσας και ο Αλέξανδρος Δρένος σας μεταφέρει το ρεπορτάζ από την 3η συνεχόμενη νίκη των “κυανόλευκων”.

Οι γηπεδούχοι, με τη νίκη τους αυτή έφτασαν τα Λευκάδια στην πρώτη θέση, εκμεταλλευόμενοι το ευνοικό πρόγραμμα στις πρώτες αγωνιστικές. Το δίδυμο-“φωτιά”, των Πιπινίκα-Γασπαράτου, όπως αποδυκνείεται μέχρι στιγμής, έχει λύσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το επιθετικό πρόβλημα του ΦΑΣ και αν βρεθούν σε καλή μέρα, μπορούν να…διαλύσουν οποιαδήποτε άμυνα.

Τα Γρεβενά Αεράτα, ενώ διαθέτουν πολύ ταλέντο αλλά και παίκτες με εμπειρία, έχουν ξεκινήσει πολύ άσχημα το πρωτάθλημα και ήταν φανερό πως η ήττα από τον συντοπίτη Πυρσό την προηγούμενη αγωνιστική, τους επηρέασε σε μεγάλο βαθμό.

Λεπτό προς λεπτό

4’  Εκτέλεση φάουλ του Ίττη, η μπάλα χτυπά στο μπροστά στον Παπαδόπουλο, ο οποίος δεν μπόρεσε να μπλοκάρει, αλλά ο επερχόμενος Λάλλος Π. δεν καταφέρνει να τη στείλει στα δίχτυα.

10’ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Ιορδανίδη από δεξιά, ο Πιπινίκας θα πεταχτεί μπροστά από τον Βίδρα και μέσα από την μικρή περιοχή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).

19’ ΓΚΟΛ! Άλλη μία σέντρα του Ιορδανίδη από δεξιά, κεφαλιά-πάσα του Πιπινίκα ο Γασπαράτος με πλασέ κάνει το 2-0 για τον ΦΑΣ.

40’ Κόρνερ του Αργυρίου από αριστερά, ο Πέικος με βολέ στέλνει τη μπάλα άουτ.

44’  Ο νεαρός Κωνσταντινίδης κάνει επέλαση από δεξιά, πασάρει στον Πιπινίκα ο οποίος σουτάρει, η μπάλα μετά από κόντρα φτάνει στον Πασχάλη που σουτάρει πάνω στο αντίπαλο τερματοφύλακα.

51’  ΓΚΟΛ! Σέντρα του Πιπινίκα από δεξιά, ο Γασπαράτος με γυριστό σουτ κάνει το 3-0.

58’ Ωραία κάθετη πάσα του Γασπαράτου στον Πιπινίκα που σουτάρει άουτ.

61’ Σέντρα του Γασπαράτου από αριστερά, κεφαλιά του Πιπινίκα άουτ.

68’ Κλέβει ο Μουρίκι από τα χαφ, βγάζει κάθετη πάσα στον Πασχάλη, ο οποίος βγαίνει τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα  και αντί να πλασάρει, δείχνει υπέρμετρη…ομαδικότητα και χάνει τεράστια ευκαιρία.

71’ Ο Γασπαράτος κάνει το “ένα-δύο” με τον Μουρίκι , αυτός πασάρει στον Πιπινίκα ο οποίος σουτάρει άουτ.

72’ ΓΚΟΛ! Δυνατό σουτ του Γασπαράτου έξω από την περιοχή, χατ-τρικ από τον επιθετικό της Νάουσας! (4-0).

78’ Επέλαση του Αργυρίου, σέντρα στον Μουρίκι, οποίος σουτάρει και αποκρούει ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

 Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Παπαδόπουλος, Μπουλγουρίδης (60’ Καραλιόπουλος), Αργυρίου Γ., Πέικος, Ιορδανίδης, Κωνσταντινίδης (67’ Μουρίκι), Πασχάλης (75’ Παπαδής), Πιπινίκας, Γασπαράτος, Περηφανόπουλος, Καραμεταξάς

Γρεβενά Αεράτα : Βίδρας, Δημητριάδης, Κατσαντώνης, Ιττης, Νασιόπουλος Κ., Ιωαννίδης (65’ Αποστολίδης), Τσαπατάρης, Δημόπουλος, Ντινόπουλος (68’ Ζιώγας), Αλεξανδρής, Λάλλος Π. (46’ Χωματάς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected