Κατηγορίες
Super League 1

Γιώργος Αρβανιτίδης – Ποινή 10 ημερών

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για δέκα ημέρες λόγω της συμπεριφοράς του μετά τον αγώνα με τον Άρη. Οι υπόλοιπες ποινές.

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης μετά την αναμέτρηση της Βέροιας με τον Άρη είχε κληθεί σε απολογία για τη συμπεριφορά που είχε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League να τον τιμωρεί τελικά με ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα για δέκα ημέρες, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας (12/11) ανακοινώθηκαν και οι υπόλοιπες αποφάσεις της Επιτροπής, για τα όσα έγιναν την 7η, την 8η και την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

7η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ.Β.Οικονομίδη (φυσιοθεραπευτή): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ.Β.Οικονομίδη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός τη χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Β.Οικονομίδη την ποινή της επίπληξης.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

8η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

9η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Βέροια, κ. Γ.Αρβανιτίδη (Πρόεδρο): Για τη συμπεριφορά του προέδρου κ.Γ. Αρβανιτίδη: Επιβάλει  στην ΠΑΕ Βέροια  την ποινή της επίπληξης. Επίσης επιβάλλει στον κ. Γ.Αρβανιτίδη ποινή αποκλεισμού απο τους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες.

Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ:  Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

ΣΤ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

1η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής Κ20

Α)ΠΑΟΚ (Κ20), Σ.Κίτσιου (ποδοσφαιριστή): διότι: «Ο ποδοσφαιριστής ΚΙΤΣΙΟΥ Σ. της εγκαλουμένης αναγράφηκε και αγωνίστηκε ως τακτικός στο Φ.Α. αντικανονικά (κόκκινη, 5 αγωνιστικές) με την ομάδα ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ,  βάσει της υπ΄ αριθμ. 224/4-10-2012 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής»:  Επιβάλλει στην ομάδα ΠΑΟΚ Κ-20 την ποινή της επίπληξης. Επίσης επιβάλλει στον ποδ/στή Σ.Κίτσιου την πειραρχική ποινή μίας (1) αγωνιστικής ημέρας.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected