Super League 1

Νίκος Αναστασόπουλος : “Περίμενα να κληθώ στην Εθνική”

Ο Ημαθιώτης τερματοφύλακας της Κέρκυρας στάθηκε στην κάκιστη παρουσία των «πρασίνων» στον αγωνιστικό χώρο, όχι μόνο στη μεταξύ τους αναμέτρηση αλλά συνολικά στη σεζόν.

«Περίμενα τον Παναθηναϊκό όπως τον είδα. Σίγουρα είναι ο Παναθηναϊκός, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και μεγάλους παίκτες. Στεναχωρήθηκα. Αυτός που βλέπουμε δεν είναι ο Παναθηναϊκός. Τον περιμένουμε πιο ανταγωνιστικό, πιο δυνατό, πιο φανέλα. Ο Παναθηναϊκός έχει τα προβλήματα του. Δεν το αξίζει αυτό που γίνεται. Έχει πέσει θύμα κακής διαχείρισης από τις εκάστοτε διοικήσεις και την οικονομική κρίσης», είπε αρχικά ο Νίκος Αναστασόπουλος στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΕΡΑ Σπορ».

Στη συνέχεια, ο πορτιέρο της Κέρκυρας πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει ο Παναθηναϊκός που γνωρίζαμε και είναι κρίμα γιατί έχει πολύ κόσμο και μεγάλη ιστορία. Δεν ξέρω τι πρέπει να αλλάξει. Κάποια στιγμή πρέπει να συνέλθει. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού να κάνουν υπομονή».

Όσο για το γεγονός ότι δεν κλήθηκε στην Εθνική, ανέφερε: «Δεν θα σας πω ψέματα. Το περίμενα. Τόσο γιατί η ομάδα μου πάει καλά, όσο και γιατί εργάζομαι σκληρά για αυτό. Περίμενα να με καλέσει στο φιλικό με την Ιρλανδία. Δεν έγινε. Δεν το βάζω κάτω. Ο Σάντος είναι μεγάλος προπονητής, έχει κάνει έργο, όμως αυτή τη στιγμή έχω αυτό το παράπονο. Δεν είμαι υπερόπτης, ούτε καβαλάω καλάμια. Περίμενα όμως να κληθώ».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected