Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Ενθουσιασμός για τους μικρούς!

Πολύ σπουδαίος αγώνας γίνεται την Κυριακή στη Νεοκαισάρεια με τον Αχιλλέα να υποδέχεται την ισχυρή Νάουσα στο ντέρμπι του 3ου Ομίλου της Δ΄ εθνικής Κατηγορίας.
Μετά τη σημαντική πρώτη εκτός έδρας νίκη στην Κοζάνη επί του Μακεδονικού, η ομάδα της Κατερίνης προετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι με την ιστορική ομάδα της Ημαθίας στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας.
Ο Δημήτρης Παπούλας θα στερηθεί τις υπηρεσίες των έμπειρων Λαζαρίδη και Νάκα με τους υπόλοιπους όμως να δηλώνουν παρόν και να τίθενται στη διάθεση του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Ενθουσιασμός για τους μικρούς!

Χρυσάφι βρίσκεται στο ρόστερ του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας! Οι «μικροί» Κωτσιαρίδης, Ευαγγελόπουλος, Γελαδάρης, και ο τερματοφύλακας Παπανικολάου, καθώς και οι νεαροί Καπασακαλίδης, Τσιαμπέρας και Κλιάνης, παρακολουθούνται στενά από ανθρώπους ομάδων που έχουν άποψη για το πλούσιο ταλέντο των παικτών.

Η Δ΄Εθνική κατηγορία, είναι αποδεδειγμένα μια κατηγορία στην οποία οι νεαροί ποδοσφαιριστές μπορούν να ξεδιπλώσουν το πλούσιο ταλέντο τους και να προσελκύσουν το ενδιαφέρον ομάδων και μάνατζερ.
Άλλωστε και ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας του Αχιλλέα Γιώργος Γαβρίδης, επανειλημμένα έχει δηλώσει ότι σε καμία περίπτωση δε θα σταθεί εμπόδιο στην μεταπήδηση των νεαρών ποδοσφαιριστών του συλλόγου σε ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας.
*pieriasport.gr
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected