Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Δ’ Εθνική (3ος όμιλος) – Πέμπτη…στροφή με ντέρμπι στην Πιερία

[slideshow]

Δύο τοπικά ντέρμπι περιλαμβάνει η 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Δ’ Εθνικής. Στην Κοζάνη, η τοπική ομάδα είναι τυπικά γηπεδούχος με αντίπαλο τον Μακεδονικό ενώ στην Καστοριά ο ΑΟ Κάστωρ υποδέχεται στο γήπεδο της Χιλής τον Παναργειακό Ορεστικού. Μπορεί αμφότερα τα παιχνίδια να έχουν φαβορί, όμως ο τοπικός χαρακτήρας δίνει ξεχωριστό ενδιαφέρον στις αναμετρήσεις.

Στη Νεοκαισάρεια διεξάγεται ίσως το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής. Ο τοπικός Αχιλλέας, αήττητος σε τρία παιχνίδια μέχρι στιγμής, υποδέχεται την επίσης αήττητη και πρωτοπόρο Νάουσα, η οποία για πρώτη φορά φέτος απομακρύνεται από την έδρα της.

Το δεύτερο (σε βαθμούς) Μακροχώρι μεταβαίνει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στα Γρεβενά, όπου θα αντιμετωπίσει τα Αεράτα, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση την προηγούμενη Κυριακή στο ίδιο γήπεδο με αντίπαλο τον Πυρσό. Αρκετά τα προβλήματα για τη Γρεβενιώτικη ομάδα (κυρίως στον ψυχολογικό τομέα), με τους φιλοξενούμενους να αποτελούν το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης.

Τέλος στην Αλεξάνδρεια, η τοπική Αθλητική Ένωση υποδέχεται τον Πυρσό Γρεβενών και φιλοδοξεί να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα αλλά και να βρει δίχτυα, καθώς δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής 18/11, με κοινή ώρα έναρξης στις 15.00μμ :

Γρεβενά Αεράτα – Μακροχώρι

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – ΦΑΣ Νάουσα

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Πυρσός Γρεβενών

Κοζάνη – Μακεδονικός Κοζάνης

ΑΟ Κάστωρ – Παναργειακός Ορεστικού

Ρεπό : Λευκάδια

Δείτε εδώ βαθμολογία, σκόρερς και λεπτά συμμετοχής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected