Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – Εθνικός Κλειδιού 0-3

[slideshow]

Την πρώτη του νίκη στον πάγκο του Εθνικού Κλειδιού πανηγύρισε ο Θοδωρής Τέγος. Η νέα του ομάδα κέρδισε εύκολα τον Κεραυνό στην Επισκοπή και πέτυχε την 5η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι για άλλη μια φορά έπαιξαν με φιλότιμο, έτρεξαν πολλά χιλιόμετρα και θα μπορούσαν να πετύχουν ένα γκολ, καθώς βγήκαν αρκετές φορές με αξιώσεις προς την εστία του Δημόπουλου.

Οι “κυανόλευκοι” θυμήθηκαν τον καλό τους εαυτό και με απλό και δημιουργικό παιχνίδι, πήραν αυτό που ήθελαν από το χθεσινό ματς. Το πρώτο γκολ της ομάδας του Κλειδιού πέτυχε ο Κωστόπουλος στο 28′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Εθνικός θα αιφνιδιάσει ξανά τους γηπεδούχους, όταν μετά από ωραία κάθετη πάσα του Φιρινίδη, ο Καϊμακαμίδης θα χριστεί σκόρερ, πετυχαίνοντας το 4ο προσωπικό γκολ στο πρωτάθλημα.

Το τελικό 0-3 θα διαμορφώσει και πάλι ο Κωστόπουλος, όταν μετά από πάσα του Φιρινίδη, με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά θα νικήσει τον Δημητρίου και θα διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα στην αναμέτρηση.

Στο 75′ θα αποβληθεί ο Περηφανόπουλος για την ομάδα του Κλειδιού, καθώς σε μια αντεπίθεση του Κεραυνού, θα ανατρέψει τον Γιάτσο, ο οποίος βρέθηκε σε προφανή θέση για γκολ, σύμφωνα με το φύλλο αγώνος.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.Μπακάλη και κ.Παζαρτζίδη.

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Δημητρίου, Μάμαλης, Πρόιος, Ραφαηλίδης Ι., Τσελελίδης, Τσαγκαλίδης, Φράγκης, Δίγκας (46′ Γιάτσος), Στογιάννης (46′ Γάτσος), Χαραλαμπίδης, Ζιαμπάκας (62′ Θωμίδης).

Εθνικός Κλειδιού : Δημόπουλος, Φιρινίδης (83′ Στογιάννης), Παρασχόπουλος, Καλυβιώτης Δ., Περηφανόπουλος, Κιρκιλιανίδης, Τοπούζης, Καϊμακαμίδης, Βουλτσίδης, Κωστόπουλος (72′ Δημητριάδης), Μπενίσκος (46′ Κεχαγιάς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected