Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γρεβενά Αεράτα – Μακροχώρι 0-4

Προσφιλής…προορισμός αποδεικνύεται για το Μακροχώρι το ΔΑΚ Γρεβενών, αφού για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή απέδρασε με “τεσσάρα”, αυτή τη φορά με αντίπαλο τα Γρεβενά Αεράτα.Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και επικράτησαν άνετα.Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη…έκρυψε στην κυριολεξία τη μπάλα, με εξαιρετικό passing game και αλληλοκάλυψη, ενώ όλοι οι παίκτες έπιασαν το “pick” της απόδοσης τους. Η νίκη αυτή αποδυκνείει και πάλι το υψηλό επίπεδο απόδοσης στο οποίο βρίσκεται η ομάδα, αλλά και τη σταθερότητα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Το σύστημα που επιλέγει ο προπονητής της ομάδας, δείχνει μεγάλο βαθμό προσαρμοστικότητας στους παίκτες και το παιχνίδι κατοχής δείχνει να είναι το σημείο κατατεθέν αυτής της ομάδας.Οι γηπεδούχοι, αν και ξεκίνησαν καλά και έχασαν δύο ευκαιρίες, παραδόθηκαν αμαχητί και θα χρειαστεί ανασύνταξη για την ομάδα του Νίκου Μπαλοδήμου, έτσι ώστε να μην κινδυνέψει στο μέλλον.

Φάσεις και γκολ

9Καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Σ. Μπαλοδήμου, απογειώθηκε στο “Γ” της εστίας του ο Σταματέλος και απόκρουσε σε κόρνερ.

18 Εκτέλεση κόρνερ με πλασέ από τον Γεωργίου στον Μπάκανο, ο τελευταίος βγάζει τη σέντρα, ασυνεννοησία στην άμυνα των Αεράτων και από κοντά ο Ζαρογιάννης κάνει το 0-1.

23 Δυνατό σουτ του Αλεξανδρή, απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα ο Σταματέλος, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

26′ Εκτέλεση φάουλ από αριστερά ο Σ. Μπαλοδήμος, κεφαλιά προς τα πίσω ο Συμεωνίδης και πάλι ο Σταματέλος απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.

39΄Καταπληκτική σέντρα του Ξαγοράρη, σουτ στην κίνηση του Βελίνη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Βίδρας.

44′ Σουτ του Ξαγοράρη απέκρουσε ασθενώς ο Βίδρας και ο επερχόμενος Ηλιάδης σημείωσε το 0-2.

56′ “Κεραυνός” του Βούλγαρη από τα 25 μ. και 0-3 για την ΕΑΠ.

86′ Εξαιρετικό πλασέ του Βούλγαρη από το ύψος της περιοχής, η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα και τελικό σκορ 0-4.

Συνθέσεις

Γρεβενά Αεράτα : Βίδρας, Τσαπατσάρης (56΄Ιωαννίδης), ΄Ιττης, Δημητριάδης, Θ. Λάλλος, Αλεξανδρής, Π. Λάλλος (Νασιόπουλος), Δημόπουλος, Χαματάι, Σ. Μπαλοδήμος, Ντινόπουλος (70΄Ζιώγας).

Μακροχώρι : Σταματέλος, Μπάκανος, Συμεωνίδης, Σαλέπης (81΄Γρ. Ηλιάδης), Ζαρογιάννης, Πγρετρα (62΄Τσακαλίδης), Ξαγοράκης, Γεωργίου, Βελίνης, Βούλγαρης, Ηλιάδης (67΄Μαυρίδογλου).

Δείτε εδώ φωτορεπορτάζ του αγώνα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected