B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕΠ Βέροιας / Ακαδημία – Δελτίο Τύπου

Συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα τα τμήματα της Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας και να εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους. Συγκεκριμένα για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε:

Νίκη με τη «Θύελλα» Στενημάχου για την Α.Ε.Π.

Το ερασιτεχνικό τμήμα της Α.Ε.Π. φιλοξένησε στη Ραχιά τη «Θύελλα» Στενημάχου και επικράτησε με σκορ 1-0.

Α.Ε.Π.  –     «ΘΥΕΛΛΑ» ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ: 1-0

Σκόρερ Α.Ε.Π.- Ακαδημίας:  37’ Πίκος

Εικόνα παιχνιδιού: Δύσκολη, αλλά πολύ σημαντική από βαθμολογικής και ψυχολογικής πλευράς νίκη πέτυχε το Σάββατο  η Α.Ε.Π. στη Ραχιά επί της μαχητικής και καλής ομάδας του Στενημάχου. Μια νίκη που ανέβασε αισθητά την Α.Ε.Π. στο βαθμολογικό πίνακα.

Στο παιχνίδι δημιούργησαν φάσεις και οι δύο πλευρές, αλλά η Στενήμαχος βρήκε απέναντί της τον Οβεζίκογλου, ο οποίος ήταν σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνος για την αδυναμία της «Θύελλας» να σκοράρει. Καλύτερη ευκαιρία της Θύελλας ήταν στο 39΄ όταν ο Οβεζίκογλου απέκρουσε εντυπωσιακά κεφαλιά του Σταμάτη από το ύψος της μικρής περιοχής και η μπάλα στη συνέχεια βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Η διαιτησία του κ. Βρέσκα ήταν άριστη, με δύο δίκαιες αποβολές.

ΑΕΠ Βέροιας : Οβεζύκογλου, Ιωαννίδης, , Κουτζημπασόπουλος , Κιατικίδης, Σιδηρόπουλος, , Τζιβάρας Δ., Δημούλτσης (71’ Λάμπρου),Τσιμόπουλος (46’ Σερασκέρης),Χριστοδουλόπουλος Πίκος, Κατσιγιαννόπουλος,(82΄Γκέλος).

Το επόμενο Σάββατο, 24/11 η Α.Ε.Π. αγωνίζεται στη Ραχιά με τον «Ατρόμητο» Διαβατού.

Ισοπαλία για το ερασιτεχνικό της Α2 στην Πατρίδα

Το ερασιτεχνικό τμήμα της Ακαδημίας  που συμμετέχει στην Α2 κατηγορία,    αγωνίστηκε την Κυριακή στην έδρα του, στο Δημήτριος Βικέλας με την  Πατρίδα όπου έφυγε με ισοπαλία 1-1.

Α.Ε.Π.-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ  –   Α.Σ.  ΠΑΤΡΙΔΑΣ          :           1-1

Εικόνα παιχνιδιού:   Χιτσκοκικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το τέλος του αγώνα την Κυριακή στο ΔΑΚ αφού η Ακαδημία προηγήθηκε στο 89΄και ισοφαρίστηκε στο 93΄και 34’’!! Σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό Η Ακαδημία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει ευκαιρίες στο α΄ημίχρονο.

Στην επανάληψη η ομάδα της Βέροιας ανέβασε απόδοση, πίεσε περισσότερο τη μαχητική ομάδα της Πατρίδας, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες. Χαρακτηριστικές φάσεις του αγώνα η εξ επαφής κεφαλιά του Μιχαηλίδη που απέκρουσε ο τερματοφύλακας, αλλά και κεφαλιά του Τσαλουχίδη μετά  από ωραία εκτέλεση κόρνερ του Αργυρόπουλου, που έφυγε άουτ. Στο 89΄η ομάδα της Βέροιας κατάφερε να προηγηθεί, αλλά η απειρία των νεαρών παικτών μέτρησε και η Πατρίδα βρήκε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στην τελευταία φάση του αγώνα.

Σκόρερ Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας:  89 Μιχαηλίδης

Σύνθεση Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας: Βελέντσας, Γκαλαίτσης, Αργυρόπουλος, Βασιλείου, Τσιούχας, Τσαλουχίδης, Νταμοτσίδης,(55΄        Καραπείδης), Γαβριηλίδης, Τσαλακόπουλος. (70’Μανουσαρίδης), Μιχαηλίδης, Καλτσάς, 80Απκαρίδης),

  Επόμενη αγωνιστική, 25-11 η Α.Ε.Π.- Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται εκτός έδρας στον Κοπανό.

Νίκη επί του Μακεδόνα το παιδικό

Το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας φιλοξένησε στην έδρα του, στη Ραχιά την ομάδα του Μακεδόνα και πήρε τη νίκη με σκορ 3-2.

Σκόρερ Ακαδημίας: 30’Τσαλακόπουλος, 55’ Καλαίτζίδης, 70’ Γαβριηλίδης

Σύνθεση Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας: Κούβαρος Α., Κούβαρος Μ.,(25’ Σοφιανίδης,)(65’Μπρανιώτης),Πελεκίδης Χ., Παπαδόπουλος,Μίλης, Γαβριηλίδης, (75’ Πράγιας),Τηλκερίδης, ( 70’Γκιουλέκας), Τσαλακόπουλος, Καλαί΄τζίδης, Καβουνόπουλος,(30’ Δρόσος), Χαρίσης.

Ένα όμορφο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το Σάββατο ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες που προσπάθησαν κάθε μία από τη μεριά τους να πάρουν τη νίκη. Τελικά το στόχο πέτυχε η ομάδα της Βέροιας με ένα γκολ διαφορά από τον αντίπαλό της.

Το επόμενο Σάββατο,24/11 το παιδικό τμήμα της Α.Ε.Π.- Ακαδημίας αγωνίζεται στο Μακροχώρι με την Ε.Α.Π.

Με τον ΠΑΟΚ Κουλούρας  τα τμήματα υποδομής

Τα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Π.-Ακαδημίας Βέροιας αγωνίστηκαν με τα αντίστοιχα τμήματα του «ΠΑΟΚ» Κουλούρας. Οι νεαροί παίκτες με σύμμαχο ακόμη τον καλό για την εποχή καιρό κατέσπευσαν στο γήπεδο να απολαύσουν το παιχνίδι και την ετήσια φωτογράφιση των τμημάτων που ακολούθησε.

Τα τμήματα προ- παιδικό και bambino της Α.Ε.Π. – Ακαδημίας Βέροιας αναγκάστηκαν να αγωνιστούν σε μεταξύ τους παιχνίδια, καθώς η ομάδα της Κουλούρας δεν κατέβασε αντίστοιχα τμήματα, κάτι που απογοήτευσε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας.

Το επόμενο Σάββατο 24/11τα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας αγωνίζονται στο Νησί με τον «Αστέρα» Αλεξάνδρειας. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα πρέπει να βρίσκονται στις καθιερωμένες στάσεις της πόλης και στα γραφεία του Συλλόγου στις: 9.00’ π.μ. Η επιστροφή των παικτών θα γίνει στις: 13.15’

Χρώμα στολής: Πράσινο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected