Κατηγορίες
Γενικά

Απόλλων Καλαμαριάς – Ζάκυνθος (1-0) Βασικοί Πετράκος, Παπαστεργίου, δημιουργός ο Πασιαλής

Την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια σημείωσε ο Απόλλων Καλαμαριάς και μάλιστα με το αγαπημένο του σκορ…

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχθηκαν τη Ζάκυνθο και έβαλαν πολύ γρήγορα τις βάσεις για τη νίκη, καθώς μόλις στο 6′ ο Παντελιάδης άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ έπειτα από σέντρα του Αλέξη Πασιαλή. Θα περίμενε κανείς τον μεν Απόλλωνα να πάρει τα πάνω του και τη δε Ζάκυνθο να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης. Κι όμως, το παιχνίδι ήταν μετριότατο στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχε παρά μικροευκαιρίες και το χειρότερο είναι ότι ούτε στη συνέχεια άλλαξε κάτι. Στην καλύτερή της στιγμή, η Καλαμαριά ατύχησε καθώς το σουτ του Λεπτοκαρίδη σταμάτησε στο δοκάρι.

Το μέτριο θέαμα πάντως δεν πτόησε και ιδιαίτερα τους περίπου 400 φίλους του Απόλλωνα που βλέπουν την ομάδα τους να φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Απόλλων Καλαμαριάς : Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Αλμπάνης, Κισκαμπάνης, Μανουσαρίδης, Μανουσάκης (62΄ Παρμαξίδης), Βέντζιος, Παντελιάδης (76΄ Προβατίδης), Κράββαρης, Λεπτοκαρύδης, Πασσιαλής (58΄ Χαλιμπάκης)

Ζάκυνθος : Παλιούρας, Φιλάι, Κερμενίδης (77΄ Καλόγερος), Τσολακούδης, Πετράκος, Τσορμπατζίδης, Παπαστεργίου, Τσίτσης, Τσίλης, Μιλόσεβιτς (28΄ Σολομωνίδης), Σιάννης (52΄ Πρίφτης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected