Football League

Εθνικός Γαζώρου – Αναγέννηση Επανομής (1-0) Βασικοί Κουκόλης, Παπατζίκος

Πολύτιμο τρίποντο που τον ανέβασε στο… ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα της Football League πανηγύρισε ο Εθνικός Γαζώρου, επικρατώντας 1-0 της Αναγέννησης Επανομής στις Σέρρες για την 9η αγωνιστική, χάρις σε τέρμα του Γκόγκα, δύο λεπτά πριν την εκπνοή της κανονικής διάρκειας.

Το μόνο καλό στο πρώτο ημίχρονο ήταν ότι… τελείωσε, καθώς οι δυο ομάδες ρίχνοντας το βάρος στη διαφύλαξη των μετόπισθεν, δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικές για την αντίπαλη εστία, σεβόμενες απόλυτα το άβατο της περιοχής, απειλώντας το μόνο με μακρινά σουτ χωρίς αποτέλεσμα.

Όχι ότι άλλαξε κάτι με την έξοδο από τα αποδυτήρια, αφού στο δεύτερο ημίχρονο, πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξαν τα σκληρά μαρκαρίσματα, αναγκάζοντας τον διαιτητή να… αερίσει την κίτρινη κάρτα του πέντε φορές, την ίδια στιγμή που δεν σημειώθηκε υποψία… ευκαιρίας, εκτός αν θεωρείται τέτοια το σουτ του Σικαλόπουλου στο 70΄ που έδιωξε σε κόρνερ ο Αποστολίδης.

Και ενώ όλα έδειχναν πως το 0-0 θα καρφωθεί στη σέντρα με τον πιο εμφατικό τρόπο, ο Ναστόσκι την… έκανε πρόωρα (79΄) για τα ντους με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες!

Οι τελευταίοι «πάλεψαν», αλλά τελικά δεν κατάφεραν να αντισταθούν στην πίεση των ποδοσφαιριστών του Παναγιώτη Διλμπέρη, οι οποίοι ευτύχησαν να κουνήσουν δίχτυα στη μία και μοναδική (κανονική) ευκαιρία που δημιούργησαν! «Δράστης» ο Γκόγκας, ο οποίος στο 88΄ «κάρφωσε», κάνοντας του κεφαλιού του, τον Τοπαλίδη, έπειτα από σέντρα του Νύρλα!

Εθνικός Γαζώρου : Αποστολίδης, Κοσμίδης, Νίρλας, Κουκόλης, Καπίας, Σαββίδης (74′ Μουσικάκης), Αλεξάντροβιτς (85′ Χαριτίδης), Γεωργιάδης, Γκόγκας, Κωνσταντινίδης (55′ Μπεκιάρης), Ναλμπάντης.

Αναγέννηση Επανομής : Τοπαλίδης, Τέλλος, Παπατζίκος, Κουλίδης (82′ Ταχματζίδης), Τσερκέζος, Ναστόσκι, Κυζιρίδης (83′ Μωυσίδης), Σαμουηλίδης, Σικαλόπουλος (71′ Μαρμαράς), Τζανδάρης, Κουκουλέκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected