Κατηγορίες
Διάφορα

ΕΠΣ Ημαθίας – Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Ε.Ε. και Δ.Σ.

(από το επίσημο site της Ένωσης)

Προς τα

Σωματεία της Ένωσης

Κύριε Πρόεδρε

Έχοντας υποψία τις διατάξεις του Καταστατικού της ΕΠΣ Ημαθίας, όπως αυτό τροποποιήθηκε και ισχύει και ιδίως τα άρθρα 20 έως και 30 και τις διατάξεις των Παραρτημάτων του Καταστατικού, καθώς και την από 19.11.2012 απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Ημαθίας

      Σ Υ Γ Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε

Έκτακτη Γεν. Συνελευση των Σωματείων-μελών της ΕΠΣ Ημαθίας και στην αίθουσα του κέντρου “ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ” στα Ασώματα την 12.12.2012 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 19.00 με θέματα:

1.-Επικύρωση πληρεξούσιων αντιπρόσωπων

2.-Εκλογή ΤΡΙΩΝ (3) πρακτικογράφων για την τήρηση των πρακτικών της ΓΣ.

3.-Εκλογή ΔΥΟ (2) μελών εφορευτικής Επιτροπής και εφόσον δεν ορίσει τακτικός δικαστηρίων δικαστικός αντιπρόσωπος-πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπης, εκλογή ΤΡΙΩΝ (3) μελών της εφορευτικής επιτροπής.

4.-Αρχαιρεσιες για την εκλογή ΕΝΤΕΚΑ(11) τακτικών και μέχρι ΕΝΤΕΚΑ (11) αναπληρωματικών μελών του Δ.Σ. της Ένωσης  τετραετούς θητεύαμε μυστική ψηφοφορία, καθώς και για την εκλογή ΤΡΙΩΝ (3) τακτικών και μέχρι ΤΡΙΩΝ (3) αναπληρωματικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ένωσης, τετραετούς θητεύαμε μυστική ψηφοφορία.

Ως γνωστό και συμφωνά με το Καταστατικό (άρθρο 28), των εργασιών της ΓΣ. προεδρεύει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης. Κάθε σωματείο θα εκπροσωπηθεί στην ΓΣ. με ΕΝΑ (1) μονό αντιπροσωπεύσου θα ορχηθεί με τον αναπληρωματικό τόμε απόφαση του Διοικητικού του Συμβούλιου. Ο αντιπρόσωπος πρέπει να είναι ΤΑΚΤΙΚΟ μέλος του εκπροσωπούμενου σωματείου ή μέλος του Διοικητικού του Συμβούλιου.

Δεν μπόρεσε καμία περίπτωση αντιπρόσωπος να είναι διαιτητής ποδοσφαιριστής προπονητής εν ενεργεια, ούτε μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης. Κάθε σωματείο διαθέτει στην ΓΣ. ΜΙΑ (1) ψήφο.

Οι αντιπρόσωποι νομιμοποιούνται με την κατάθεση στο πρωτόκολλο της Ένωσης το αργότερο προ ΤΡΙΩΝ (3) ήμερων μη συμπεριλαμβανομένης της ημέρας αποστολής και ώρα 14η ειδικού πληρεξούσιου έγγραφου του αντιπροσωπευόμενου σωματείου-μέλους.

Υποψηφιότητα για την εκλογή στο Δ.Σ. της Ένωσης ή την Εξελεγκτική επιτροπή, μπορεί να υποβάλλει ο καθένας που επιθυμούμε την απαραίτητη όμως προϋπόθεση ότι πρέπει να είναι ΤΑΚΤΙΚΟ μέλος σωματείου της δύναμης της Ένωσης από ΔΙΕΤΙΑΣ τουλάχιστον και να μην έχει τα κωλύματα του Παραρτήματος Ατού Καταστατικού.

Οι δηλώσεις υποψηφιοτητας, που πρέπει να συνοδεύονται από 1.-Υπευθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986 ότι δεν εμπίπτει στα κωλύματα και στους περιορισμούς του Παραρτήματος Ατού Καταστατικου και 2.-απο πιστοποιητικό  Ποινικού Μητρώου και συμφωνά με το άρθρο 30 του Καταστατικου, πρέπει να περιέλθουν στην Ένωσης το αργότερο ΠΕΝΤΕ (5) ήμερες πριν της συνερχομένης για την εκλογή διοίκησης, Γ.Σ.

Για την εκλογή των μελών του Δ.Σ. και της Ε.Ε. της ΠΕΣ Ημαθίας κάθε σωματείο-μελος, μπορεί να υποδεικνύει μονό ΕΝΑ (1) υποψήφιο ως τακτικό και ΕΝΑΝ (1) ως αναπληρωματικό.

Η εκλογή του Δ.Σ. γίνεται με συνδυασμούς υποψηφιων, σε περίπτωση που υπάρχουν μεμονωμένου υποψήφιου δημιουργείται ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Η ΓΣ βρίσκεται σε απαρτία όταν παραβρίσκεται σε αυτή το ήμισυ και ένας παραπάνω από τον όλο αριθμό των τακτικών μελών-σωματείων. Σε περίπτωση μη απαρτίας ΓΗΣ. θα επαναληφτεί την ΠΕΜΠΤΗ 13.12.2012 την ιδία εραστή ίδιο μέρος και με τα ιδία θέματα ημερησίας διαταξης.

Το ίδιο θα συμβεί και στην περίπτωση που δεν θα καταστεί δυνατότατα την πρώτη ημέρα εκλογή των μελών του Δ.Σ. ή της Ε.Ε. Δεν μπορούν να ψηφίσουν τα μη ταμειακός εντάξει σωματεία και τα σωματεία που δεν πήραν μέρος στο πρωτάθλημα της κατηγορίας τους κατά την ποδ. περίοδο 2012/13,ή που αποχώρησαν από αυτό αδικαιολογητα, καθώς και τα σωματειακά οποία στο προ της ΓΣ. διεξαχθέν πρωτάθλημα δεν είχαν συμμέτοχη σε αγώνες με τουλάχιστον ΕΙΚΟΣΙ (20) ΠΔ/στις ή αποχώρησαν αδικαιολόγητα από αυτό.

Το Δ.Σ. της Ένωσης ανακηρύσσει τους υποψηφίους συνδυασμούς ΤΡΕΙΣ (3) ήμερες τουλάχιστον προ της Γ.Σ., σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 30 του Καταστατικού της. Σημειωτέοι δηλώσεις υποψηφιότητας διανέμονται από την Γραμματεία της Ένωσης στους ενδιαφερομένους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected