Κατηγορίες
Γενικά

Καλαμάτα – Κόρινθος (0-0) Είσοδος στο 61′ για Τάνη

Περισσότερους από 1.500 θεατές προσέλκυσε στο γήπεδο η αναμέτρηση της Καλαμάτας με την Κόρινθο, έφυγαν όμως όλοι με το παράπονο ότι δεν είδαν ούτε ένα γκολ…

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις με την Κόρινθο να έχει κλείσει πολύ καλά τους χώρους και να ψάχνει το γκολ μέσω των αντεπιθέσεων. Η «Μαύρη Θύελλα» ανέβασε στροφές στο δεύτερο 45λεπτο και έψαξε το τέρμα που θα της έδινε το τρίποντο. Το άγγιξε σε τέσσερις περιπτώσεις με τους Σκαρλάτο (σουτ άουτ στο 52′ και νέο σουτ στις καθυστερήσεις το οποίο αποκρούστηκε από τον Δημαράκη), Καντούτση (κεφαλιά άουτ στο 60′) και Αθανασόπουλο (74′ κοντινή προβολή, απέκρουσε ο Δημαράκης), ωστόσο η μπάλα δεν πέρασε ποτέ την τελική γραμμή του τέρματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κόρινθος τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νικολόπουλο στο 94′.

Καλαμάτα : Κοψαχείλης, Τρίψας (61′ λ.τ. Ανδρεόπουλος), Μπαούρης (36′ Γεωργιόπουλος), Καντούτσης, Ψυχογιόπουλος, Τσαγκαράκης, Τσιμικλής, Ηλιόπουλος (46′ Αθανασόπουλος), Πούτσι, Σκαρλάτος, Τριανταφυλλάκης.

Κόρινθος : Δημαράκης, Παππάς, Σπυρόπουλος, Παπαευθυμίου, Λουμπαρδέας, Κατσίκης, Φίλης, Πεχλιβανόπουλος (61′ Τάνης), Τσουβαλτσίδης, Λίνο (46′ Νικολόπουλος), Σαμπάνης (77′ Αμπαδιωτάκης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected