Κατηγορίες
Γενικά

Τύρναβος – Βατανιακός (3-1) Βασικός ο Τριανταφυλλίδης

Σημαντικό «τρίποντο» που του επέτρεψε να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας πήρε ο Τύρναβος που νίκησε με 3-1 τον Βατανιακό.

Η ομάδα της Λάρισας έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και ικανοποίησε τους φιλάθλους της που έδωσαν για μια ακόμα φορά το «παρών» στο γήπεδο για να τη στηρίξουν.

Ο Οικονόμου άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Τσούκαλος διπλασίασε τα τέρματα για την λαρισαϊκή ομάδα. Στο 63ο λεπτό ο Μανίκας μείωσε για τον Βατανιακό σε 2-1 αλλά στο 75’ ο Κυπτίου «κλείδωσε» τη νίκη για τους γηπεδούχους διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες μετά από τις αποβολές του Πολύζου (66’) για τους γηπεδούχους και του Τζιώρα (50’) για τους φιλοξενούμενους.

Τύρναβος : Γούπος, Αθανασούλης, Περήφανος, Νόνης, Πολύζος, Αντωνόπουλος, Διβανές (68′ Μεζίνι), Κυπτίου, Μπουσινάκης, Τσούκαλος (57′ Κακαβίτσης), Οικονόμου (79′ Σιάτρας).

Βατανιακός : Παπαδόπουλος, Τσιτλακίδης (76′ Γιάννουλης), Κόλα, Γιαλαμίδης, Τζιώρας, Ηλίας, Τριανταφυλλίδης, Σκούρτι (63′ Βέργος), Μανίκας, Ποτουρίδης, Τσικαδέρης (55′ Τσιμιστίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected