Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Αναγέννηση Επανομής – Παναχαϊκή (1-1) Βασικός ο Παπατζίκος

Στο ντεμπούτο του Ανδρέα Ζήκου στην ομάδα της Πάτρας το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο, ενώ οι γηπεδούχοι μπορούν να τα έχουν με την… τύχη τους καθώς είχαν τρία δοκάρια στο παιχνίδι των δυο ομάδων για την 11η αγωνιστική της Football League.

Την περσινή σεζόν η Αναγέννηση Επανομής είχε φτάσει σε μια νίκη-θρίαμβο απέναντι στην Παναχαϊκή, ωστόσο φέτος τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Μπορεί οι Αχαιοί να μην ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ωστόσο είχαν στον πάγκο τους νέο προπονητή και προσπάθησαν να φύγουν με το τρίποντο από τη Θεσσαλονίκη, χωρίς όμως επιτυχία.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Επανομής κατάφερε να «σφραγίσει» εισιτήρια και να έχει τη συμπαράσταση του κόσμου της, οι φίλαθλοι δεν έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους. Ανασταλτικός παράγοντας σε αυτό ίσως ήταν και οι καιρικές συνθήκες οι οποίες έκαναν αρκετά βαρύ τον αγωνιστικό χώρο του «Νίκος Σαράφης», δυσκολεύοντας τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πάντως αυτοί που κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί στο ξεκίνημα και μάλιστα πήραν προβάδισμα στο 24’ με τον Βασιλαντωνόπουλο, όμως στη συνέχεια οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισορροπήσουν την κατάσταση και να κυνηγήσουν με αξιώσεις την ισοφάριση. Για να έρθει αυτή όμως χρειάστηκε να φτάσουμε στο 73’ του αγώνα, με τον Ογκουνσότο να πιάνει κεφαλιά η οποία κατέληξε στα δίχτυα αφού πρώτα βρήκε το αριστερό δοκάρι του Πίτκα.

Η Αναγέννηση Επανομής μετά το γκολ είχε την κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο, προσπάθησε πολύ για την ανατροπή ωστόσο σε δυο περιπτώσεις είδε την τύχη να της γυρνάει την πλάτη. Στο 77’ ο Μωυσίδης έκανε το σουτ που σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Πίτκα και στην εξέλιξη της φάσης, σε εκτέλεση κόρνερ του Κυζιρίδη στο 79’, ο Ογκουνσότο με κεφαλιά σημάδεψε ξανά το δοκάρι του πορτιέρο της Παναχαϊκής, στην τελευταία καλή στιγμή του ματς στο «Νίκος Σαράφης»…

Αναγέννηση Επανομής : Τοπαλίδης, Τσερκέζος, Κουκουλέκης, Τέλλος, Παπατζίκος, Σαμουηλίδης, Μωυσίδης (84′ Δραγανίδης), Μπαλασάς (57′ Ταχμαζίδης), Τζανδάρης, Ογκουνσότο, Κυζιρίδης (87′ Σικαλόπουλος).

Παναχαϊκή : Πίτκας, Σαλαμαστράκης, Κοιλιάρας, Κοκκίνης, Βασιλαντωνόπουλος (84′ Βουνκ), Άντονι, Γκούρτσας (57′ Κωνσταντινίδης), Σπίνουλας, Βοσκόπουλος, Καραμανλής, Μαπούκου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected