Κατηγορίες
Γενικά

1ο Αλμανάκ Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Ημαθίας – Πλησιάζει η ώρα…

“Κάθε αρχή και δύσκολη” λέει το γνωμικό και πιστεύουμε πως ταιριάζει γάντι στην περίπτωση μας… Όπως επίσης ταιριάζει και το “ινάτι βγάζει μάτι”, αφού με πείσμα, υπομονή και μεράκι, είμαστε πολύ κοντά στην υλοποίηση της ιδέας μας για το πρώτο αφιέρωμα σε όλες τις ερασιτεχνικές ομάδες του νομού μας, από τη Δ’ Εθνική έως και την Α2.

Με την πολύτιμη βοήθεια των ομάδων, που μας υποδέχτηκαν με χαρά και υπομονή αλλά και των συνεργατών μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως από τη Δευτέρα 26/11/2012, στην αρχική σελίδα του Imathia Sports News θα υπάρχει το εξώφυλλο του αλμανάκ και κάνοντας “κλικ” επάνω θα διαβάσετε τις οδηγίες για το πως θα το παραλάβετε.

Το άλμπουμ αυτό θα αποτελείται από τις 4 ομάδες της Δ’ Εθνικής (Αλεξάνδρεια, Λευκάδια, Μακροχώρι, Νάουσα), από τις 15 της Α1 Ερασιτεχνικής, από τις 26 των δύο ομίλων της Α2 και όλες τις ομάδες του παιδικού πρωταθλήματος. Θα συμπεριλαμβάνει 1.000 περίπου παίκτες και σε πολύ προσιτή τιμή (απρόλο που θα αποτελείται από 115 περίπου σελίδες!), ο καθένας από αυτούς θα μπορεί να το έχει στη συλλογή του, ενώ θα αποτελεί έναν πολύ σημαντικό “οδηγό” για παράγοντες και προπονητές. Για φέτος δεν ήταν δυνατή η συγκέντρωση υλικού για τη Β’ και Γ’  Ερασιτεχνική (ειδικά για τη Γ’, που δεν έχει ξεκινήσει ακόμη), ευελπιστούμε όμως τη νέα χρονιά να μπορέσουμε να τις συμπεριλάβουμε όλες.

Η μορφή του θα είναι όπως βλέπετε στην εικόνα επάνω (όπως το παράδειγμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δηλαδή) και θα περιέχει : Το πλήρες όνομα της ομάδος, κάποια ιστορικά στοιχεία, το έμβλημα, φωτογραφία του γηπέδου, του προπονητή και των παικτών, ενώ κάτω από κάθε εικόνα θα υπάρχει μια λεζάντα με ονοματεπώνυμο, ημερ.γέννησης, ύψος, βάρος, θέση, αριθμ.φανέλας και προηγ.ομάδα. Κάτι σαν τα αυτοκόλλητα panini δηλαδή, που όλοι λίγο-πολύ μαζεύαμε μικροί!

Απομένουν ελάχιστες ομάδες για τη συγκέντρωση του υλικού και η προσπάθεια 2 μηνών περίπου φτάνει στο τέλος της. Ευχόμαστε με την έκδοση αυτή να βάλουμε έστω ένα μικρό λιθαράκι στην προώθηση και ανάδειξη του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και να καθιερωθεί ως θεσμός σε ετήσια βάση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected