Αθλήματα

Εθνική Ελλάδος Χάντμπολ Γυναικών – Φιλικό με Τυνησία και Ορμή

Τέσσερις φιλικούς αγώνες με την Εθνική Τυνησίας και την νταμπλούχο Ελλάδας Ορμή Λουξ των “δικών” μας Ματαρώνα, Μούρνου και Νούσια, θα δώσει στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2013, η Εθνική Γυναικών.

Αρχικά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Τυνησία την Παρασκευή (23/11) στο κλειστό του Καματερού, ώρα 19:30 και το Σάββατο (24/11) στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, ώρα 16:30. Την επόμενη εβδομάδα η Εθνική ομάδα θα παίξει κόντρα στην Ορμή Λούξ στο κλειστό του Μενιδίου, την Δευτέρα (26/11), ώρα 16:30 και την Τρίτη (27/11), ώρα: 15:30.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Σωκράτης Βακάλης τόνισε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Προχωράμε στο β΄ στάδιο της προετοιμασίας όπως είχαμε σχεδιάσει από το Καρπενήσι -όπου κάναμε το α’ στάδιο- με τον ειδικό γραμματέα της ΟΧΕ Δημήτρη Σταυρακάκη. Θα έχουμε τέσσερα καλά τεστ με Τυνησία αρχικά και με την Ορμή στην συνέχεια. Θα προσπαθήσουμε να τελειοποιήσουμε το μοντέλο τακτικής μέσα από τις αγωνιστικές συνθήκες, ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί στα επίσημα ματς. Η απουσία της Τσακάλου μας δημιουργεί ένα ξαφνικό πρόβλημα, αλλά η ομάδα μέσα από τους αυτοματισμούς και το έμψυχο δυναμικό της θα πρέπει να το λύσει».

*handball.org.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected