Κατηγορίες
Διάφορα

Πλατανιάς – Τους έβγαλε το…λάδι!

Μια… δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Πέμπτη τον Γιώργο Λαζαρίδη κα τους συμπαίκτες του στον Πλατανιά, καθώς η εποχή Αναστασιάδη ξεκίνησε με αμέτρητα χιλιόμετρα.

Ο πολύπειρος τεχνικός δεν έβαλε καθόλου παιχνίδι με μπάλα στην προπόνηση που αφιερώθηκε 100% στην φυσική κατάσταση. Στο περιθώριο της πρώτης του προπόνησης, ο Αγγελος Αναστασιάδης παραχώρησε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου και αναφέρθηκε στο επικείμενο ματς με τον Παναθηναϊκό, στους στόχους του, αλλά και στον αδικοχαμένο Ζαχαρία Καραντωνάκη, ο οποίος κηδεύτηκε σήμερα το πρωί:

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Αναστασιάδης

Για τον στόχο που θέτει:

«Ήρθαμε για να δουλέψουμε στα Χανιά. Θα λειτουργήσουμε βάσει των δεδομένων που υπάρχουν στην ομάδα και ελπίζω να την τελειώσουμε –όπως πρέπει- τη δουλειά…»

Για το λόγο που προτίμησε τον Πλατανιά:

«Η Παναγία το ήθελε να έρθουμε. Ελπίζουμε να μας φωτίσει ώστε και καλύτεροι άνθρωποι να γίνουμε και καλή ομάδα να φτιάξουμε».

Για τον Ζαχαρία Καραντωνάκη:

«Ήρθα σε μια δυσάρεστη στιγμή για την ομάδα και τον τόπο, με το θάνατο του παληκαριού που βγήκε από τα σπλάχνα του Πλατανιά. Καλό κουράγιο στην οικογένειά του. Έχουμε έναν λόγο παραπάνω να τα δώσουμε όλα απέναντι στον Παναθηναϊκό».  

* Παρελθόν αποτελούν από τον Πλατανιά οι μέχρι πρότινος συνεργάτες του Γιάννη Χατζηνικολάου, Γιώργος Μουντάκης, Σάκης Παντελίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected