Κατηγορίες
Super League 1

Ατρόμητος VS SKODA Ξάνθη – Στην αποστολή ο Βασιλακάκης

Ματς που θα κρίνει πολλά αναφορικά με το μέλλον και τους στόχους των δύο ομάδων, διεξάγεται το απόγευμα (17.15, Novasports 2) στο Περιστέρι, όπου ο πληγωμένος Ατρόμητος υποδέχεται την Ξάνθη που καίγεται για αποτέλεσμα.

Πάνω που σήκωσε κεφάλι με τις δύο κολλητές νίκες επί Πανθρακικού και Πανιωνίου, προσγειώθηκε ανώμαλα. Ο Ατρόμητος γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο γήπεδο της οποίας ουδέποτε κατέβηκε. Η εμφάνιση στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας αποτέλεσε μεγάλο πισωγύρισμα και θύμισε την αντίστοιχη περσινή στα Πηγάδια, στον αγώνα με την Ξάνθη, σημερινή αντίπαλο της ομάδας του Μπάγεβιτς.

Αν και δεν παίζεται το μέλλον του Ατρομήτου στο αποψινό ματς, σίγουρα πρόκειται για καθοριστική μάχη, περισσότερο για λόγους ψυχολογίας. Κι αν μη τι άλλο, σε αυτή τη μάχη ο Μπάγεβιτς πηγαίνει με όλα τα όπλα στη φαρέτρα, με εξαίρεση βέβαια τον τιμωρημένο Δημούτσο. Θυμίζουμε ότι στην αποστολή επέστρεψε έπειτα από καιρό ο Επστάιν.

Η αποστολή του Ατρομήτου

Ιτάνζ, Ράντμαν, Νάστος, Σουμπίνιο, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Ιγκλέσιας , Μπρίτο, Γιαννούλης, Επστάιν,  Καραμάνος, Μπέλιτς, Γκαρσία, Καραγκούνης, Κούτσι, Τζαμάλ, Αθανασίου.

Η Ξάνθη δεν κατάφερε να «χτίσει» πάνω στη νίκη επί του Λεβαδειακού, καθώς ακολούθησε η εκτός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και η εντός έδρας λευκή ισοπαλία με τον Πανθρακικό. Στο συγκεκριμένο ματς, μάλιστα, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου αγωνίστηκε για πολλή ώρα με παίκτη περισσότερο και παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη αντίληψη για να καταλάβει κάποιος ότι η Ξάνθη καίγεται πλέον για βαθμούς σε κάθε παιχνίδι. Το κακό βέβαια είναι ότι το ταξίδι στην Αθήνα για το ματς με τον Ατρόμητο δεν κατάφεραν να κάνουν οι τραυματίες Γκλέισον, Ντάνι, ο Μαρκόφσκι που χτύπησε στην χθεσινή, τελευταία προπόνηση, αλλά και ο τιμωρημένος Φλίσκας.

Η αποστολή της Ξάνθης

Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλος, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Καζούμπα, Μπέρτος, Βάλλας, Γούτας, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Τριάδης, Μαρσελίνιο, Πλατέλλας, Ονουάτσι, Μαρίν, Νάκα, Ράνος, Γκατσολάρι, Κούτεβ, Τορομανίδης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected