Κατηγορίες
Αθλήματα - Εθνικές Ομάδες

Εθνική Χάντμπολ Γυναικών – Ήττα από την Τυνησία

Η Εθνική Γυναικών ηττήθηκε 31-16 από την Τυνησία στο κλειστό του Καματερού σε φιλική αναμέτρηση, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Η ελληνική ομάδα υπέκυψε φυσιολογικά κόντρα σε έναν ανώτερο αντίπαλο που έχει συνεχείς παρουσίες σε Παγκόσμια πρωταθλήματα και Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και αθλήτριες που αγωνίζονται στα δυνατότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Σωκράτης Βακάλης, σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα: «Ξέραμε ότι κλείσαμε φιλικά με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Έχει παίκτριες με μεγάλη εμπειρία και 150-250 διεθνείς συμμετοχές και παρουσία σε Δανία, Γαλλία, Νορβηγία, Τουρκία. Ως ένα σημείο καταφέραμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι όσον αφορά την απόδοση μας και όχι τόσο το σκορ. Έπαιξαν όλα τα κορίτσια και δοκιμάσαμε όλα τα σχήματα και απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο αυτό τιμωρείται. Έπρεπε όμως να λειτουργήσουμε έτσι. Συνεχίζουμε τη δουλειά. Προετοιμαζόμαστε συνεχώς για τα επίσημα παιχνίδια».

Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν και αύριο (16:30) στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

ΕΛΛΑΔΑ- ΤΥΝΗΣΙΑ 16-31

Τα δεκάλεπτα: 2-6, 5-11, 8-14 (ημχ.), 11-21, 15-26, 16-31

Ελλάδα : Παπαδοπούλου Αλ., Ποιμενίδου 3, Χρυσή, Νούλα, Παπαδοπούλου Μ., Παπανικολάου 1, Χατζηπαρασίδου 3, Μάστακα 1, Λογδανίδου 1, Κοτσαμπουικίδου, Μαυρογεώργη Ν., Στρατάκη 2, Παρασκευαϊδου, Δημητρίου, Βαφειάδου 5.

Τυνησία : Αμέντ, Νταουλά 3, Μπετχούρ, Ελγκαουί 6, Αμίς, Τουμί 5, Αμπλαλά, Κιλανί, Χλαιλί, Μαρζούκ 3, Τσεμπά 1, Κλουιλντί 3, Ζαουαντί 4, Σφαρ, Μανσουρί 3, Νταουάντι 3.
Διαιτητές: Μπάβας- Τσάμος, δίλεπτα: 2-1, πέναλτι: 1/1-3/4.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected