Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕΠ Βέροιας – Ατρόμητος Διαβατού 1-2

Συνέχεια στο εντυπωσιακό του σερί πέτυχε ο Ατρόμητος Διαβατού, ο οποίος έμεινε για 12ο παιχνίδι αήττητος στο πρωτάθλημα. Με δύο γκολ του Κώστα Κίτσα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της ΑΕΠ Βέροιας, η οποία ισοφάρισε προσωρινά με πέναλτι του Κατσιγιαννόπουλου, αλλά τελικά ηττήθηκε και παρέμεινε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πριν τον αγώνα, βρεθήκαμε με τον πρόεδρο της ΑΕΠ Βέροιας, Απόστολο Εμμανουηλίδη, ο οποίος μας πληροφόρησε πως θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΠΣ Ημαθίας στις εκλογές της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου, ενώ σύντομα θα ανακοινώσει και τους συνεργάτες του.

Στη συνέχεια βραβεύτηκε ο Κώστας Πίκος ως ο MVP της 11ης αγωνιστικής, κατόπιν ψηφοφορίας που διενεργήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από τους αναγνώστες του Imathia Sports News.

Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα έχει βαλθεί να…τρελάνει κόσμο φέτος, τόσο με την εντυπωσιακή συγκομιδή αλλά και με την ευκολία που σκοράρουν τη φετινή χρονιά.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη φάση του πρώτου γκολ του Ατρομήτου, καθώς υποστηρίζουν πως ο Κίτσας επηρεάζει τη φάση και είναι σε θέση οφ-σάιντ, αλλά και για πέναλτι σε ανατροπή του Δημούλτση μέσα στην περιοχή.

Φάσεις και γκολ

13′ ΓΚΟΛ! “Σκάψιμο” της μπάλας του Τσακαλίδη, ο Παγγούρας βγαίνει στην πλάτη της άμυνας, θα πασάρει στον αμαρκάριστο Κίτσα ο οποίος δεν θα δυσκολευτεί να ανοίξει το σκορ (0-1).

45′ Μακρινό σουτ του Μπαντιάκα, η μπάλα θα βρει το οριζόντιο δοκάρι του Μουχτάρη.

57′ ΓΚΟΛ! Σουτ του Ζυγουλιάνου, η μπάλα θα βρει το χέρι του Παγγούρα και διαιτητής κ. Παρασίου θα σφυρίξει το πέναλτι, το οποίο θα αξιοποιήσει ο Κατισγιαννόπουλος (1-1).

75′ Εντυπωσιακό σουτ του Σπανού, ο Οβεζύκογλου θα αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

77′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ του Σπανού από τα δεξιά, ο Κίτσας στην πορεία της μπάλας με κεφαλιά θα κάνει το 1-2.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Διαμαντόπουλο, Κελεσίδη.

Συνθέσεις

ΑΕΠ Βέροιας : Οβεζύκογλου, Κατσιγιαννόπουλος, Σιδηρόπουλος, Κουτζημπασόπουλος, Μπαντιάκας (85′ Γκέλος), Πίκος (68′ Λάμπρου), Τζιβάρας, Χριστοδουλόπουλος (54′ Ζυγουλιάνος), Κιατικίδης, Δημούλτσης, Ιωαννίδης.

Ατρόμητος Διαβατού : Μουχτάρης, Ηλιάδης, Παγγούρας, Καμπάς, Σπανός, Ψαλίδας, Κίτσας (81′ Κουτσιάδης), Τσακαλίδης (62′ Σαρηγιαννίδης), Λιλιόπουλος (62′ Καρατάσιος), Ποζιάδης.

Δείτε εδώ φωτορεπορτάζ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected