Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Καψόχωρας – Αχιλλέας Νεοκάστρου (στιγμιότυπα+ρεπορτάζ))

Μία δύσκολη και ταυτόχρονα σημαντική νίκη (αναλογιζόμενοι και το γεγονός πως ο Φίλιππος Μελίκης άφησε δύο βαθμούς στην έδρα της ΑΕ Καψόχωρας), πέτυχε ο Αχιλλέας Νεοκάστρου και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα των Βασίλη Ιωάννου και Αντώνη Δακόπουλου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα, αλλά στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι απείλησαν τουλάχιστον 3 φορές την εστία του Δαμιανίδη, δυσκολεύοντας σε μεγάλο βαθμό τους “ασπρόμαυρους”.

Στο ντεμπούτο του Χρήστου Τερζίδη στον πάγκο της ΑΕ Καψόχωρας, η ομάδα του Ρουμλουκιού εμφανίστηκε αποφασισμένη να πάρει θετικό αποτέλεσμα και με διπλή ζώνη άμυνας και αλληλοκαλύψεις κατάφερε να κρατήσει για ένα ημίχρονο μακριά τους αντίπαλους επιθετικούς, ενώ στις αντεπιθέσεις ήταν πολύ επικίνδυνοι.

Μετά το τέλος του αγώνα, δημιουργήθηκε πολύ μεγάλη ένταση στον χώρο μπροστά από την είσοδο στο γήπεδο, όπου είχε συγκεντρωθεί πολύς κόσμος. Οι βωμολοχίες και οι διαξιφισμοί έδιναν και έπαιρναν, ενώ δεν έλειψαν και οι…πτήσεις καρεκλών! Οι φιλοξενούμενοι αναγκάστηκαν να παραμείνουν για ώρα εντός του γηπέδου, περιμένοντας να ηρεμήσουν τα πράγματα για να αποχωρήσουν.

Φάσεις και γκολ

19′ Πολύ ωραίος συνδυασμός των γηπεδούχων, ο Παπαδιάς βγαίνει απέναντι από τον Δαμιανίδη, η μπάλα μόλις άουτ.

22′ Σουτ του Σταμούλη από επίκαιρη θέση, η μπάλα μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι.

32′ Πρώτη καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, με την κεφαλιά του Τσιούπρου να περνά λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Μεντεσίδη.

34′ Και πάλι ο Παπαδιάς σε καλή θέση, η μπάλα άουτ.

43′ Κάθετη πάσα του Τοπαλίδη στον Καφέ, αυτός θα πιάσει αμέσως το σουτ, θα αποκρούσει εντυπωσιακά ο Μεντεσίδης.

45′ Τελευταία φάση του ημιχρόνου, ο Ξαφέτης σε πλεονεκτική θέση, το σουτ θα αποκρούσει ο τερματοφύλας τηε Καψόχωρας.

60′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ του Καφέ από αριστερά, η μπάλα μετά από κόντρες θα φτάσει στον Βαγγέλη Μηλιώτη, ο οποίος με δυνατό σουτ θα ανοίξει το σκορ για την ομάδα του (0-1). Στη φάση αυτή οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή κ. Τρέβλα πως ο παίκτης του Αχιλλέα χρησιμοποίησε το χέρι του για να κοντρολάρει.

69′ Μακρινό σουτ του Παναγιώτη Παπαδόπουλου, ο Μεντεσίδης εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Συνθέσεις

ΑΕ Καψόχωρας : Μεντεσίδης, Χατζόπουλος, Δαρλόπουλος, Βλάχος, Πολυζόπουλος, Όμπιντικ (67′ Μανάκης), Μουσκεφτάρας, Σταμούλης, Παπαδιάς, Πιπιλιάρης, Τσαλαμπάνας (65′ Πουρλιοτόπουλος).

Αχιλλέας Νεοκάστρου : Δαμιανίδης, Βαλδήρ, Χαραλαμπίδης, Ξαφέτης, Μηλιώτης Γ., Τζεϊρανίδης (81′ Μοσχόπουλος), Παπαδόπουλος Α. (57′ Μηλιώτης Β.), Παπαδόπουλος Π., Καφές (90′ Πήχας).

*Παρελθόν αποτελεί για τον Αχιλλέα ο Γιώργος Σαμψωνίδης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έκανε προπονήσεις μόνος του, κατόπιν απόφασης της διοίκησης και του προπονητικού τιμ. Ο 30χρονος μέσος αποχώρησε από το γήπεδο όταν του έγινε γνωστό πως δεν θα αγωνιστεί και έτσι, μετά τον Γιώργο Κατσαπελίδη, θα γίνει ο δεύτερος παίκτης της ομάδας που αποχωρεί από τους “ασπρόμαυρους”.

Δείτε εδώ φωτορεπορτάζ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected