Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γενικά

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Απόλλων Καλαμαριάς (1-2) Βασικός ο Πασιαλής, αλλαγή ο Καλαϊτζίδης

Την πέμπτη του νίκη σε ισάριθμα ματς πέτυχε ο Απόλλων Καλαμαριάς, φεύγοντας με το «διπλό» (2-1) κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Μόλις στο 10’ από σέντρα του Κράβαρη, ο Λεπτοκαρίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στο 19’ ήρθε η ισοφάριση, από κεφαλιά του Καραγιάννη και ασταθή απόκρουση του Καρατζιοβαλή, ο Βούλγαρης από κοντά έφερε το ματς στα ίσα.

Στο 55’ ο Προβατίδης εκτέλεσε το φάουλ και ο Κισκαμπάνης με κεφαλιά έκανε το 1-2, έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα της Καλαμαριάς και το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα. Με αυτή τη νίκη οι φιλοξενούμενοι έκαναν το «5Χ5».

Οικονόμος Τσαριτσάνης : Θεοδωρόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Φαρμάκης (52’ Πρικάκης), Αγγελίνας, Μάντζιος (72’ Σουμέλας), Τσετιροκλής (64’ Λιλολάρι), Τσιανάκας, Καράμπελας, Κουλτσιάκης, Καραγιάννης, Βούλγαρης.

Απόλλων Καλαμαριάς : Καρατζιοβάλης, Πιτσόκος, Αλμπάνης, Κισκαμπάνης, Μανουσαρίδης, Βέντζιος Αθ, Παντελιάδης, Κράβαρης (71’ Παρμαξίδης), Προβατίδης (75’ Λιόρης), Λεπτοκαρίδης, Πασιαλής (86’ Καλαϊτζίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected