Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Ολυμπιακός Κ17 – Παναθηναϊκός Κ17 (2-1) Βασικός ο Τούφας

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα Κ17, καθώς επικράτησε 2-1 και εδραιώθηκε στη δεύτερη θέση.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 16’ ο Καναβέτας εκμεταλλεύτηκε λάθος του Ξηρού στην άμυνα των φιλοξενούμενων και με ψηλοκρεμαστό πλασέ «κρέμασε» τον Κότσαρη για το 1-0. Στο 32’ ο Καλέργης με πλασέ έκανε το 2-0 για τον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» στο 44’έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν το σκορ, καθώς ο Λάμπρου σούταρε στο δοκάρι και στην επαναφορά, το πλασέ του Παπανικολάου σταμάτησε και πάλι στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε κάπως, απόρροια και των αλλαγών των δύο προπονητών. Στο 68’ όμως ο Αγγελόπουλος Β. με κεφαλιά μείωσε σε 2-1 για τον Παναθηναϊκό, αποτέλεσμα που διατηρήθηκε ως το τέλος.

Ολυμπιακός Κ17 : Κατσιμήτρος, Τόνι, Μακροστέργιος, Τούφας, Ξανθόπουλος, Καλέργης, Μαργαρίτης, Παπανικολάου (57’ Λάτσι), Μανουσάτης, Χαντζάρας, Καναβέτας.

Παναθηναϊκός Κ17 : Κότσαρης, Στρατήγης, Μπαλατσούρας, Τζανουλίνος, Ξηρός (46’ Χρυσικός), Στάικος, Παπανικολάου (70’ Τουρούκης), Αγγελόπουλος Β. (80’ Ρούμπος), Λάμπρου, Αγγελόπουλος Γ. (46’ Σερβηλάκης), Μπαμίχα (61’ Ζαφειράκης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected