Κατηγορίες
Αθλήματα - Μεταγραφές

Ορμή Λουξ – Εντυπωσιακή μεταγραφή!

Σε μία σπουδαία μεταγραφική προσθήκη προχώρησε η Ορμή Λουξ, δίνοντας τα χέρια με την Άννα Μίλασιτς μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Η 24χρονη (1,80 μ.) περιφερειακή, ύψους 1,80 μ., διεθνής με την Εθνική Μαυροβουνίου που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια, τόσο ως πλέι μέικερ, όσο και ως αριστερό ίντερ, αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού της Ορμής και συμπατριώτη της Ράτκο Τζούρκοβιτς.

Το καλοκαίρι του 2011 και μέχρι πρότινος η Μίλασιτς αγωνιζόταν στην μόνιμη πρωταθλήτρια ΠΓΔΜ, Μέταλουργκ Σκοπίων, ενώ τη σεζόν 2010-2011 φόρεσε τη φανέλα της Μπιζέρι στην πατρίδα της.

Την περίοδο 2009-2010 αγωνίστηκε στη Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ στην Κροατία, ενώ πέρασε και από την Νάισα Νις (2008-2009), τη χρονιά στην οποία μάλιστα συνάντησε την Ορμή Λουξ στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ! Στη Σερβία κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο, πετυχαίνοντας 8 γκολ στον τελικό, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ξεκίνησε την καριέρα της από τη φημισμένη Μπούντουσνοστ, η οποία πλέον είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Η Μίλασιτς, η οποία παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει ήδη μία εξαετή εμπειρία στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, ενώ έχει συμμετάσχει και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αναμένεται στην Πάτρα την Τετάρτη (28/11) και θα έχει στη διάθεση της δύο εβδομάδες προετοιμασίας ώστε να είναι έτοιμη για τα επίσημα ματς…

Άκυρο το φιλικό με Εθνική

Από εκεί και πέρα, με επιστολή της η Ορμή ενημέρωσε την ΟΧΕ ότι αδυνατεί να ταξιδεύσει τη Δευτέρα (26/11) στην Αθήνα για το προγραμματισμένο φιλικό με την Εθνική Γυναικών και ως εκ τούτου ματαιώνεται. Η ομάδα της Πάτρας πάντως θα ταξιδέψει κανονικά την Τρίτη (27/11) για την διεξαγωγή του δεύτερου αγώνα, που είναι προγραμματισμένος για τις 15:30 στο κλειστό γυμναστήριο του Μενιδίου.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected