Κατηγορίες
Football League

Παναχαϊκή – Αναγέννηση Γιαννιτσών (1-1) Για ένα ημίχρονο ο Τσιάμης

Με τέρμα του  Σαλαμαστράκη στο 94’ η Παναχαϊκή πήρε την ισοπαλία με 1-1 από την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες έμεινε η Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα της Football League. Στην Πάτρα, φιλοξενώντας την Αναγέννηση Γιαννιτσών, δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, παραχωρώντας ισοπαλία με 1-1, αποτέλεσμα που την ικανοποιεί με βάση την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Στο ξεκίνημα, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και στο 7’ είχαν δοκάρι με τον Φατιόν. Η ομάδα των Γιαννιτσών, πήρε το προβάδισμα στο 19’ κόντρα στη ροή του αγώνα,  όταν ο Φάμπιο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν. Στο 46’ ο Μαπούκου δεν κατάφερε να σουτάρει δυνατά με τον Λαμπάκη να αποκρούει, ενώ στο 69’ ήταν ο Μαπούκου ξανά άργησε να σουτάρει από πλεονεκτική θέση για την ισοφάριση. Αυτή, ήρθε στην τελευταία φάση του αγώνα όταν ο Σαλαμαστράκης, έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας στο 94’.

Παναχαϊκή : Πίτκας, Σπίνουλας, Καραμανλής, Σαλαμαστράκης, Κοιλιάρας, Ντίνας, Φατιόν (61’ Γκούρτσας), Ολίσε (80’ Βουν), Μαπούκου, Ουρτάδο, Βασιλαντωνόπουλος.
Αναγέννηση Γιαννιτσών : Λαμπάκης, Σερέτης, Τσιάμης (46’ Μπουτζίκος), Χατζόγλου, Στεργίδης, Φάμπιο, Καρακάσογλου (67’ Μπαξεβάνος), Νταντίρης, Φελίπε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected