Κατηγορίες
Super League 1

Πανθρακικός – Άρης (4-0) Βασικός ο Κουτσόπουλος, στον πάγκο ο Διούδης

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Παπαδόπουλο (2 γκολ, 1 ασίστ), ο Πανθρακικός συνέτριψε 4-0 τον Άρη και πήρε ένα πολύτιμο “τρίποντο” στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Σε ένα ματς-τελικό και για τις δύο ομάδες στην προσπάθεια για την παραμονή, ο Πανθρακικός το μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο και πανηγύρισε την πιο εύκολη νίκη του μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, με σκορ 4-0 επί του Άρη.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ενώ “καθάρισε” ουσιαστικά το ματς στο 54′ όταν και έκανε το 2-0, ενώ τα άλλα δύο τέρματα για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι εξίσου δραστήριοι από πλευράς γηπεδούχων, Μπαϊκαρά και Λουσέρο.

Στον αντίποδα, ο Άρης έχασε με κάτω τα χέρια το ματς χωρίς να παρουσιάσει κάτι το αξιόλογο είτε σε άμυνα είτε σε επίθεση, με μοναδικό ελαφρυντικό για τους Θεσσαλονικείς να είναι ότι αγωνίστηκαν από το 42′ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γκέσιου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Πανθρακικός σημείωσε την πρώτη του νίκη στην Κομοτηνή κόντρα στον Άρη μετά από δύο ισόπαλα αποτελέσματα μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ το 4-0 συνιστά την πιο ευρεία νίκη για την ομάδα της Θράκης στην ιστορία της στη Super League.

Να σημειωθεί πως ο αγώνας διεκόπη προσωρινά μετά το γκολ του Παπαδόπουλου στο ξεκίνημα, για περίπου ένα τέταρτο, λόγω χρήσης δακρυγόνων από πλευράς Αστυνομίας κατά την είσοδο των οπαδών του Άρη στις εξέδρες.

Πανθρακικός : Κουτσόπουλος, Βαϊρουά (80′ Κυβελίδης), Καστσελάν, Παπαδόπουλος, Λουσέρο, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης (13′ Μελίσσης (42′ Μουνάφο)), Μπαϊκαρά, Χρήστου, Λαδάκης, Σκλιοπίδης.

Άρης : Βελλίδης, Γιαννίτσης, Παπαζαχαρίας, Οικονομόπουλος (55′ Ψυχογιός), Καζναφέρης, Αγκάνθο (62′ Κανούλας), Γκέσιος, Παπαστεριανός, Μαργαρίτης, Σούνας (79′ Ασλανίδης), Κοέλιο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected